Nejste přihlášen/a.
já si kdysi bradavici na noze "vyoperoval" kružítkem... byla tam sice chvíli lochna jak prase, ale ukázalo se, že jsem byl důsledný chirurg..do dneška jsem zdravej jak řípa
...myslím, že bych se jako doktor uživil
Však na to šel, jako krtek.
Tazatelka by s tím měla zajít na chirurgii. Pár dní bude skákat po jedné noze... a pak bude po starostech. Neuvádí, na kterém místě na chodidle to má a jestli nemá obavy, že si tam nezanesla nějakého bacila.
mě na podobný problém napsal doktor verummal a moc to nezabíralo, říkal seškrabávat. Problém byl na polštářcích nohy, že to při kždém kroku bolelo. Před týdnem jsem byl na suchou pedikůru a zatím, musím to zaklepat, chodím jak baletka. Za měsíc jdu znovu a prý mi od toho pomůže, tak uvidíme. na vypalování dusíkem říkáte co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.