Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rád bych se vás zeptal, zda je lepší pozvat dívku na první randa přes sms nebo při komunikaci.
Díky za odpovědi![]()
Zdravím. Při komunikaci. Nejlépe osobně. Na sms je času dost, až si budete domlouvat rande třetí, čtvrté...Je to škoda, že si dnes mladí spíše dopisují před fb, telefony atd. a věnují tomu více času, než aby ho spolu trávili a komunikovali z očí do očí. Všechno si srihnou napsat a pak neví o čem si spolu mají povídat..
Já jednou dostala pozvání, které mě fakt porazilo. Do práce mi byla doručena
kytice růží a u ní vzkaz. Milý, nevtíravý, vtipný. Bylo to od kluka, se kterým jsem
nebyla v kontaktu, znal mě od vidění. Na rande jsem šla, a i když z toho pak vztah
nebyl, na ten pocit, kdy jsem seděla ohromená v kanceláři a minuty zírala na tu
krásnou kytku, na ten nezapomenu. Jak velký rozdíl proti SMSce!
Posielat kytice zene, ktoru len skusam zbalit = nefunguje, vid vas priklad. Ak by sa vam chlap pacil, uplne by mu stacilo navrhnut termin a rada by ste sli s nim niekam. Nepotreboval by si vas kupovat kyticou ako v zlom romantickom filme z roku 1920.
Jak myslíte, že to nefunguje? Že z toho nakonec nebyl vztah? Ale mohl být. Kdybych tehdy dostala esemesku, vůbec bych na to první rande (a tím pádem i na ty další) nešla a tím by šance byla nulová. Apropo - myslíte, že všichni to mají jako Vy, a posuzují případného budoucího partnera jen podle vzhledu (viz.Vaše:kdyby se mi líbil, stačilo by dát termín)? Pokud toho dotyčného vůbec neznáte, jako to bylo v mém případě, tak prostě kouknete a jo, je hezkej, tak to jdu, ne, moc se mi nelíbí - v žádném případě!? Nezajímá Vás, jaký to je člověk, jaký má charakter, temperament, smysl pro humor? To se totiž bez toho prvotního setkávání nedá zjistit, že. A oni zrovna ti manekýni velká výhra nebývají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.