Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala mi psát

Od: igorlak odpovědí: 18 změna:
Zdravim,
seznamil jsem se se slecnou. Asi dva tydny jsme si psali a nasledne se setkali. Schazeli jsme se asi tak tyden a pul, videli jsme se zhruba tak 7x.
Strasne moc jsme si sedli, oba jsme si podobni, mame stejne zajmy, mysleni, proste ve vsem jsme si sedli. Oba dva se pritahujeme, nase stravene dny byly krasne. Vsechno probihalo dobre. Jedina vec byla, ze mela trilety vztah a pred nedavnem to skoncilo. S tim, ze uz se to nikdy nevrati, ovsem je z zoho jeste ponekud nesvá. Tak me poprosila o trpelivost. Vse jsme si vyrikali a ja tomu rozumim a chapu.
Asi na nasi osme schuzce jsme se spolu vyspali. Byl to neskutecny sex pro obe strany. Prespala u me a rozloucili jsme se. Na druhy den jsme meli dalsi schuzku a byla jeste lepsi nez vsechny ostatni, proste uz jsme se spolu scitili a sex nam oboum vyhovoval. Udelali jsme vylet a meli jsme krasny den. Na vecer jsme si napsali a sli spat.
No a druhy den na to, bez odpovedi. Nenapsala. Dalsi den, na me zpravy neodpovida. Telefon nezveda. Nevim co se deje. Bylo to vse super a z niceho nic nekomunikuje a neodpovida. Zpravy cte, ale nereaguje.
Co to ma znamenat? Vse bylo v poradku a ona nejevila nejake pochybnosti. Jedine, tak to bylo s tim predchozim vztahem. Ze potrebuje cas a ze jeste se z toho uplne nedostala. Ovsem jsem prvni, u ktereho vidi, ze by s nim byla stastna. A pres moje slova, ze pokud se neciti na nejake nove zacatky, ze nemusi, ze to pochopim. Na to mi rekla, ze ne. Ze se mnou chce nadale udrzovat vztah a ze si to opravdu preje.
Z niceho nic i presto konec komunikace. Uz je to dva dny. Nechapu.
Co si mam myslet?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zor
hodnocení

5x
Nebyla to nějaká podvodníce? Takové jsou dokonale herečky. Byla u vás v bytě, nezmizelo něco? Co klíč od bytu?

hodnocení

4x

Zdravím. Holt přestala mít zájem a nenašla dost odvahy (slušnosti) Vám to říci narovinu.

doplněno 24.10.21 19:09:

Není podstatné co druhý říká, ale jak se chová. A ona přestala projevovat o Vás zájem, ignoruje Vás. Nemá v sobě vyřešenou minulost, asi jste byl jen tzv. "převozník". Myslíte si, že kdyby s Vámi opravdu chtěla být, že by se Vám přestala ozývat a úplně Vás zazdila?

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Nepíšete věk. Ale celé to na mně dělá dojem, že ta "slečna" vztah nemá ukončený, a klidně bych si uměla představit i to, že mají dítě. Ale on ji buď podvedl, tak mu to potřebovala vrátit, nebo se silně pohádali, a potřebovala ukázat, že je o ni zájem a má kam jít. Jenomže ji zřejmě zaskočilo, že jste jí "vyhovoval" a že jí s vámi bylo dobře. Tak jí to přišlo líto. Vrátila se domů do vztahu, a je jí příjemné, že o ni stále stojíte a píšete. Možná se chlubí kamarádkám. Každopádně, s vámi to má vyřešené. Ida

Hezky napsané.

hodnocení

1x

Prostě, neřeš to, stejně s tím nic neuděláš. Ukončila to a jen ona ví proč. Jsi mladý, přebolí to a zůstane hezká vzpomínka. Když jí budeš chybět, když se jí bude po tobě stýskat, ozve se. To je tak všechno, co můžeš udělat. Ale ještě něco...netrápit se, protože TO řešení není! Tak ať se ti daří, Igore!

hodnocení

1x
Ukoncila to. Vic neres. Asi ma sve tajemstvi. Treba neni sama a ma chlapa a stebou to byl jen ulet. Tezko rict. Jsou to zeny a tam logiku nehledej.

janes
hodnocení

1x
Nedávno se mi stalo to samé. Všechno fajn, ve všem jsme se shodli, bylo to mezi náma fakt hezký a byli jsme jako spřízněný duše. I několik výletů bylo a na poslední schůzce jsme naplánovali další. Druhý den se ale přestala ozývat, na správy reagovala jen stěží a bylo vidět, že si nechce psát. No a tenhle stav už trvá několik měsíců. Možná bych měl jít dál, ale po tom všem, co jsme zažili, to pořád nechce přebolet.
Chápu co zažíváš a že jsi zmatený. Rady typu běž dál, ztratila zájem a už tě nechce, tak to neberu. Vykašlat se na někoho, když je všechno v pohodě a cítíš se s někým dobře a protějšek to opětuje? To není v pořádku. Je to od té holky dost sobecké. Vůbec netuší jak svou neodůvodněnou ignorací někoho může ranit. Vztah ani kamarádství se taky neukončuje po první špatné zkušenosti, ale většinou se to chce nějak vyřešit. Je to podlé no

hodnocení

1x

Zeny kratko po skonceni dlhsieho vztahu sa hodia len do postele a nemozete do cele brat prilis vazne a robit si nejake plany (ako ste si robili vy). Vacsina zien je ovladana hormonmi, momentalnymi naladami a rozumovo svoje konanie nevedia objasnit.

Ta vasa princezna zistila, ako nevie dostat byvaleho z hlavy (dost mozne je, stretli sa a vyspala sa aj s nim) a tu prichadzame k dalsim veciam :

- zena neznesie, aby vyzerala ako radodajka, aj ked sa tak sprava

- obava sa vysvetlovania, keby ste s nou zacali riesit jej otocku

igorlak
hodnocení

No na nasi posledni schuzce me obejmula a s pomalu zacinajicim brekem mi rekla, ze se s nikym necitila tak dobre, jako se mnou a ze kdyby mohla, tak je kazdicky den jen se mnou.
Tak to asi trochu nedava logiku?

V zájmu zachování vlastního duševního zdraví v tom logiku nehledej.

petrovic

Zvykej si. Zenske mysleni dost casto nedava logiku.

kami123

Nehledej v tom žádnou logiku, nejde to.

Naopak, logiku to má zcela jasnou.

"...s pomalu zacinajicim brekem mi rekla, ze se s nikym necitila tak dobre, jako se mnou a ze kdyby mohla, tak je kazdicky den jen se mnou"

Z čehož jasně vyplývá, že jí to sice mrzí, ale že z nějakého důvodu s Vámi být nemůže a že Vám ten důvod nechce prozradit.

igorlak
hodnocení

Nee, vsechno tu mám. Rano jsem ji odvazel do prace.
zor
Mohla mít komplice, co otisk klíčů. V noci jste spal a ona měla prostor. Vycihnou si až odejděte z bytu. Asi pěkná fantazie, že. Ale i to už se stalo.

ks
hodnocení

0x

Co se stalo? Není těhotná? Jestli to správně chápu, viděli jste se 7x (týden a půl). netlačíte na to, ale po osmý jste na to vlítli... takže jste se znali 10 dnů a vlítli jste na to? To je docela slušný... zřejmě máte trochu problém se ovládat.

Tehotenstvo by asi tazko detekovala na druhy den po styku. Preco sa vam zda styk po tyzdni znamosti skoro a preco by sa mali ovladat, ked na to obaja maju chut? Kto sa "ovlada", skonci ako kamarat.

hodnocení

0x
Já tohle nemám ráda. Co když se jí něco stalo? Na sockách je aktivní? Pokud jo, tak asi na vás nemá čas/rozmyslela si to. Mně by to nedalo a napsala bych jí, jestli je v pořádku (pokud na sockách aktivní není), ale víc bych to asi nerozmazávala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]