Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vliv obezity na erekci?

Od: kouda odpovědí: 9 změna:
Pěkný večer všem, začal bych asi takto: že má obezita vliv na erekci Vám řekne každý lékař a dočtete se tyto informace v různých článcích. Problémy s erekcí nemusí mít samozřejmě každý obézní.
Zajímaly by mě přímo Vaše zkušenosti, či ověřené zkušenosti třeba z okruhu známých: znáte někoho (nebo Vy sami s tím máte osobní zkušenost), že když jste přibrali na váze, došlo ke zjevnému zhoršení erekce a po zhubnutí se to opět vrátilo do normálu?
Vím, že když obézní člověk zhubne, uleví tím celému tělu a organismu, navíc si ušetří případné zdravotní komplikace v budoucnu. Jedná se mi čistě o vliv obezity na erekci. Zda je vliv obezity na erekci opravdu tak velký, nebo, když to řeknu trochu zlehčeně, že tím lékaři muže spíše straší, aby je přiměli zhubnout. Prosím jen relevantní odpovědi a přímo k této dané otázce. Moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardajagr
hodnocení

9x
Já když vidím nahou obézní ženu,tak se mi nepostaví...takže potvrzuji,že mohou být problémy s erekci u obezity.

medox*
hodnocení

4x
Pár let zpátky jsem chvíli randila s jedním chlapíkem, který trpěl opravdu silnou obezitou (cca 135kg). Upřímně mi nevadil jeho "medvidkoidní" stav, protože mi s ním bylo skvěle a přece jen - je důležitá celistvost balíčku (životní postoje, smysl pro humor aj.)
Sex = celkově nic moc..
Nulová výdrž, kdy jsem myslela, že ve svých 28 letech bude mít infarkt :-D
Erekce.. jak kdy :-/
Řekla bych, že převládal stav "lehce levitujícího klásku", kdy mé sebevědomí šlo celkově velmi rychle dolů. Následně po nějaké diskusi se svěřil, že tyto problémy má potom, co se tak vypásl.
Takže za mě rozhodně, má obezita vliv na erekci. Co si budem, fyzická spokojenost sám se sebou = vyšší sebevědomí a sebejistota po všech stránkách.
Zkušenost, po redukci hmotnosti, již nemám - nakonec to tak skvělé nebylo :-/
Upřímně bych to brala jako jasný signál vlastního těla, že je čas něco změnit a zamyslet se nad sebou, svým stylem bytí.
Změna (hubnutí) není jednoduchá, chce si to odříci z vlastního komfortu a pohodlí.
Hodně štěstí

kami123
hodnocení

3x

Relevantní je, že ti tu bude málokdo tvrdit, že je obézní impotent. Spíš se zajímej o "babské" odpovědi.

Řek bych, že lékaři nestraší. Nicméně porucha erekce je jedna z těch lepších s obezitou spojených záležitostí.

liska5
hodnocení

0x

Jde zřejmě o hladinu testosteronu a ta je u vysportovaných mužů vyšší.

Ti opravdu vysportovaní co si na tom zakládají zobou anabolika a když ne tak kvanta výživových dopňků které se s testosteronem neradi.

kami123

Oni ale zobou i testesteron a nejen muži.

liska5

Tak přesněji - sportujících přírodních...Neměla jsem na mysli ty nabušené zobající Adonisy z fitka. Ti jsou pro mne stejně nepřitažliví, jako špekáčci.

kouda
hodnocení

Já samozřejmě očekávám i odpovědi od žen. Chlapi o tom neradi mluví. :(

tabletka*
hodnocení

0x

To není tak snadné zodpovědět. Mladý, zdravý chlap i se sádlem navíc problémy mít nemusí. Ale už to, že se zvládl v mládí vypást je znamení, že to obecní bejk zrovna nebude, že raději válečka u tývý a hromada jídla. Velkou roli v tom hraje psychika, nízké sebevědomí, stud, špatná kondice (dýchání, výdrž, možnost některých poloh, teda spíš nemožnost). Výběr partnerek (kočky po něm moc nepůjdou, pokud k obezitě nemá navíc pár volných milionů). Různé zdravotní komplikace i u mladých ( nemoci cév - i těch, co ženou krev do penisu, špatný žilní oběh, srdeční problémy, na to dostane léky, při kterých jde potence do háje). Po zhubnutí se stav zpravidla upraví, i když čím později tlouštík získá zpět zdravou postavu bez sádla, tím déle trvá náprava sexuálních funkcí. A jak se začne léčit se srdcem (nedejbože i s cukrovkou II., tak má skoro jistě utrum). A k tomu časem u obézních dojde takřka na 100%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]