Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,bydlíme v právě dodělaném domě a nemáme ještě číslo popisné,chci se zeptat,jak je to s neschopenkou,je možné do ní napsat třeba číslo parcely,aby případný kontrolor věděl kam má jít?Netuším,jak to v tomto případě chodí Děkuju předem za odpověď!
Když nemáš číslo, tak ho tam nemůžeš uvést. Pro klid svědomí tam doktor může připsat nový dům bez čísla.
doplněno 05.12.12 11:20:Žádná případná kontrola nebude hledat v KN a mapách číslo parcely.
Děkuju,no mě to příjde vtipný,že by hledali v KN jen my šlo o to,vědět,jestli to doktor dokáže nějak napsat...
Ano, i já jsem viděla na neschopenkách různé adresy. Např. jméno ulice + popisné číslo, doplněné určením poschodí , někdy i upřesněné byt pí. (xy) - v případě, že nemocný tráví pracovní neschopnost třeba u své přítelkyně a jménem ho v onom domě nikdo nezná. Lze opravdu pobyt v době pracovní neschopnosti napsat jakkoliv. Jen je důležité, aby případná kontrola byla schopna tuto osobu najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.