Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní tlakoměr max 1000

Od: kasper® odpovědí: 11 změna:

zdravím ,

vybírám pro mamku tlakoměr max 1000Kč přesný a kvalitní

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ok®
hodnocení

3x
Za par kacek, super! Do 500kč
Na baterie + napájecí zdroj
Kvalitní tlakoměr max 1000

eman
hodnocení

2x
Taky doporučuji OMRON, ale každopádně pažní! Zápěstní jsou méně přesné. Bude to jen pár stovek nad váš limit.

liska5
hodnocení

1x

OMRON. Léta ho mám a stále přesný. Když jsem si ho pořídila, tak jsme s doktorem porovnávali jeho a mé měření a pokaždé jsme se shodli! Navíc ukazuje tepy a má paměť. Je na zápěstí. Jen cena bude asi už jinde.

liska5

Dívala jsem se na nabídku OMRON, je jich tam asi 15 druhů v cenovém rozpětí zhruba od 599 až 2999,-. Asi pět druhů pod tisícovku.

Nevím, jak náročné bude pro starého člověka nasadit ten pažní. Ten zápěstní jde snadno, a mně úplně stačí.

kami123

Pokud dává shodná měření tak to není špatné, ale moc tomu nevěřím.

Už i ty automatické pažové podle mne hodnoty napůl věští.

Doktor měřil manuálně nebo automatem?

ok®
hodnocení

1x

Na zápěstí nebrat nikdy!

riva
hodnocení

1x

Normální, manuální aliexpress.com/.... Ale to starý člověk nezvládne obsluhovat. Ty elektronické jsou možná pro "průměrnou"osobu. Jinak z toho lezou nesmysly. A to i z těch elektronických, co mají obvoďáci.

jp
hodnocení

1x

Též doporučím Omron, mám dlouho, je přesný a stále funguje. Koupí se v lékárně, různé druhy.

hodnocení

0x
V TV běží reklama v Dr max za 999. Ale i ten omron je výborný.

hodnocení

0x

Pažní je na měření méně choulostivější než zápěstní tonometr. Pozor ! U zápěstního se musí pečlivě dodržet poloha ruky.

Pokud píše někdo o věštění... Tak zatím jsem se s tím nesetkal... Chce to jen dodržet návod, jak s polohou , tak s prodlevou mezi měřením. U jednoho pažního Omronu byla mezera mezi měřením třeba cca 3 minuty a u jiného 10sec...

kami123

Tak omrona mám taky a jsem vcelku spokojenej, ale konzistentní výsledky nedává.

S manuálním tonometrem naměřím stejné výsledky vždycky.

S věštěním jsem samozřejmě zapřeháněl, jedná se celkem o sofistikované "věštění". : )

Když se mrkneš na to videjko, tak pochopíš proč jsem skeptický.

slideslive.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]