Nejste přihlášen/a.
zdravím ,
vybírám pro mamku tlakoměr max 1000Kč přesný a kvalitní
OMRON. Léta ho mám a stále přesný. Když jsem si ho pořídila, tak jsme s doktorem porovnávali jeho a mé měření a pokaždé jsme se shodli! Navíc ukazuje tepy a má paměť. Je na zápěstí. Jen cena bude asi už jinde.
Dívala jsem se na nabídku OMRON, je jich tam asi 15 druhů v cenovém rozpětí zhruba od 599 až 2999,-. Asi pět druhů pod tisícovku.
Nevím, jak náročné bude pro starého člověka nasadit ten pažní. Ten zápěstní jde snadno, a mně úplně stačí.
Normální, manuální aliexpress.com/.... Ale to starý člověk nezvládne obsluhovat. Ty elektronické jsou možná pro "průměrnou"osobu. Jinak z toho lezou nesmysly. A to i z těch elektronických, co mají obvoďáci.
Pažní je na měření méně choulostivější než zápěstní tonometr. Pozor ! U zápěstního se musí pečlivě dodržet poloha ruky.
Pokud píše někdo o věštění... Tak zatím jsem se s tím nesetkal... Chce to jen dodržet návod, jak s polohou , tak s prodlevou mezi měřením. U jednoho pažního Omronu byla mezera mezi měřením třeba cca 3 minuty a u jiného 10sec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.