Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování covid + chřipka

Od: ruze® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Nevíte náhodou někdo zda se dá v jeden den naočkovat 3.dávka proti covidu i vakcína proti chřipce? V pondělí se zeptám své obvodní lékařky, dnes mně to napadlo tak jestli se s tím už náhodou někdo nesetkal. Nikdy jsem po očkování komlpikace neměla,jen mně bolelo rameno.3.dávka mi vychází v listopadě. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ano chřipka a covid se dávají dohromady. Každá vakcína do jiné paže. Kdo nechce/nemůže souběžně, doporučeně rozmezí je 14 dní.
Na chripku se už ockuje, v pondělí se nechte píchnout. Jedno máte hotové.
doplněno 23.10.21 19:59: U nás vakcíny jsou. Ockuje se přibližně od začátku října. Někde později podle distribuce vakcín.
doplněno 23.10.21 20:02: Zkuste nejbližší ockovaci centrum. Tam, kde se ockuje na cestovní choroby, se dává také chřipkova.

A jsou na chřipku vakcíny? Moje praktička mne odmítla, že nemá čím očkovat

jabraka*

Pokud praktička objedná vakciny a dá dohromady dostatek pacientů,je to pro ni otázka dvou dnů,kdy vakciny přijdou.Na Covid se jim nechce,pokud má málo zájemců.Tato vakcina brzo ztratí účinnost a když se někdo nedostaví.

JABRAKA

bz*
hodnocení

0x

a co potom? 4. dávka, 5. dávka, 241. dávka? Necháte se v budoucnu očipovat i el. covidpasem? A co vedlejší účinky? U nás na firmě jsou okolo toho debaty 4 nesmiřitelných táborů. Jedni vůbec očkovat ne, druzí očkovat možná, ale jen tím ruským píchancem, třetí jsou Astra zenekoví a poslední jsou Pfizerový. Jenže ti co nechtějí očkovat vůbec to všichni prodělali a jeden celkem drsně. Ostatní neočkovaní to měli jen s lehkým průběhem. Ti co jsou Astra zenekoví se smějí těm Pfizerovým, že se to musí pořád přeočkovávat, protože to ztrácí účinek a ti Pficeroví se zase smějí těm Astra zenekovým, že trombosa... a Pficerový jsou pro neočkované, mimosa ... a ti co se nenechali jsou blbosa. A tak z letitých kamarádů jsou dnes úhlavní nepřátelé.

minsk
hodnocení

0x

A nechcete to ještě přehodnotit?

Tady výstupy z Německa:

czechfreepress.cz/...

007cz
Si myslím že to nezabere, musíte použít ovládnutí lidstva, totální restart, čipy, Gatese, Sorose,neplodnost, otevři svou mysl,nanoroboty a hlavně se nás..dat do každé otázky o očkování i když mimo téma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]