Nejste přihlášen/a.
Mám doma kazetu, na které je nahrané jak Václav Neckář zpívá české lidové písničky a hraje přitom na harmoniku (buď přímo on, nebo jeho bratr Jan). Tyto písničky nahrával můj strýc, který už nežije a já nevím odkud tyto písničky nahrál, jestli je nahrál třeba z televize, z nějakého hudebního pořadu, nebo z rádia, bohužel nevím. Já tyto písničky nemůžu za nic na světě najít na internetu.
Prosím vás, neví někdo kde a kdy tyto písničky Václav Neckář nazpíval? Tyto jeho lidové písničky co mám od něho na kazetě, jsem nahrál do počítače a trochu jsem to upravil. Jelikož je ta nahrávka na kazetě hodně zašumělá a je kmitočtově omezená (obsahuje velmi málo basů a vysokých tónů), upravil jsem tu nahrávku na počítači tím, že jsem ji odšumoval a vymezil jsem kmitočtové pásmo té nahrávky od 350 Hz do 5 KHz, proto ta moje nahrávka z té kazety v počítači obsahuje jen tóny ve výše uvedeném frekvenčním rozsahu.
Posílám dva hudební soubory lidových písní (směsky) od Václava Neckáře ve formátu MP3. Poslechněte si to prosím a pokud víte, z kterého pořadu je to nahrané, případně v kterém roce, dejte prosím vědět. Budu velice rád.
![]() |
Směs 1.mp3 | 3 MB |
![]() |
Směs 2.mp3 | 2.13 MB |
Posílám neupravenou (zašumovanou) nahrávku, resp. její část. Posílám jen necelé 3 minuty té nahrávky, abych vyhověl požadavku max. 3MB pro soubory v příloze.
![]() |
Neckář - lidové.mp3 | 2.54 MB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.