Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznávání knih podle obrázku

Od: knihomolka odpovědí: 8 změna:

Zdravím poradnu,

potřebovala bych pomoct s knižním bingem. Za boha nemůžu přijít na knihu vpravo nahoře (obrázek planety), na obrázek pod tím (obrázek policejního auta) a druhý obrázek zleva ve třetím řádku (ten obrázek foukání, nebo co to je). Všechny knížky jsem poznala hned, nebo po chvíli, poradíte mi tedy prosím s těmihle třemi? Co za knihy to má být?

Děkuju a hezký večer :)

Poznávání knih podle obrázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Černobílý svět?

martinus.cz/...

knihomolka
hodnocení

@gumidek - taky si myslím, že je to Černobílý svět. Děkuju, všechny knížky už mám :)

hodnocení

2x

Jeden z neznámých obrázků bude Na Větrné hůrce (E. Bronteová). Druhý by mohl být Stín afrického slunce (K. Cameron). To jsem si trochu pomohla hledáním v databázi knih. Zadala jsem slova Afrika, africký/á/é. Pak jsem ještě rychle na 100 % uhodla tři knihy. Uvítám, když doplníte své nápady u všech knih.:)

knihomolka
hodnocení

@bimbam - jé, Na větrné hůrce mě nenapadlo! Moc děkuju!

Mám všechny knihy, za Hůrku moc děkuju. Uvidím, jestli to budu mít správně :)

Také bych uvítala zveřejnění nápadů,kdyby bylo možno. Je to pěkná hádanka.

Ty ovečky bych typoval na horor mlčení jehňátek :)

To policejní auto nechápu...

knihomolka
hodnocení

pro @denny276 a @bimbam - moje verze řešení: Drak spí, Dívka, která si hrála s ohněm, Král Krysa, Černobílý svět, Slepá mapa, Pytel kostí, Dívka ve vlaku, Policie (od Jo Nesba), Vejce a já, Na Větrné hůrce, Mlčení jehňátek, Spát v moři hvězd, Drákula, 451 stupňů Fahrenheita, Kladivo na čarodějnice, Šikmý kostel

Nejsem si jistá jenom tím Jo Nesbem *nevi* Jinak si myslím, že to mám správně, správné řešení ještě nemám. A knihovnicím vyřídím pochvalu, taky se mi to bingo líbí *cteni* A @bimbam moc děkuju za naťukňutí s Větrnou hůrkou, to by mi asi trvalo dlouho, než bych na to přišla *poctar*

Děkuji moc *slunce* já se přiznám, že Drak spí mě vůbec nenapadl a s tou Policií od Nesba váhám ještě do teď,ale nic jiného mě nenapadá. To pro vás vytvořily knihovnice? Úžasné *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]