Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. Na své zdr. poměry dost makám, ale nutno říct, že si mohu kdykoliv sednout. Bohužel smysluplného odpočinku dosáhnu až doma vleže. Od doktorky mám předepsaný hořčík a doporučen krátký odpolední spánek. Dnes jsem vyzkoušel vyladění polohy na zádech : Jen malý dětský polštářek pod hlavu-krk. Novinkou je přidání molitanového rádoby anatomického polštáře pod záda. Pod pokrčená kolena už jsem si klenbu z molitanu vyrobil už dříve. Tohle vypadá na 100% uvolnění. Nemám vyřešenu polohu na boku. (V práci mám záběr právě na ruce a ramena). Po přejití z lehu na zádech do lehu na boku musím tyhle pomůcky vykopat na zem, není místo. Pod pružinovou matraci jsem si vyrobil jako rošt s tím, že v místě ramen je propad a matrace tam trochu povolí. Též jsem zjistil, že možnost rozvalit se i na druhou postel by toho hodně vyřešilo. Ruce tedy dnes musím někam zakroutit pod sebe. A ruce pod hlavu? To si zase mačkáte průtok krve paží.
Co vy na to, pochopili jste mne?
No vidíte - mně vyhovuje matrace rovná, spíš tvrdá, rozhodně ne pružinová, ani z paměťové pěny. Polštář naopak spíš měkký, nejlépe péřový. K tomu malý, měkký polštářek (rovněž péřový), který si přemístuji podle okamžité nálady. Během spánku měním polohu poměrně často. Nijak zvášť to neřeším.
Ještě doplním, ža pod matrací nemám žádný rošt, ale pevnou desku (10 mm překližku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.