Přátelé - poradíte, kam v Brně na rozumně kvalitní překližku a lamino? Stavil jsem se v Obi a nestačil se divit. Pokroucená, napůl rozlepená byla prakticky všechna vystavená překližka. Chtěl jsem si pak vybrat 28mm lamino desku na stůl, prodávají v hloubce 60cm a přes 2m pouze celý kus. Což by až tak nevadilo, ale na každé desce nějaké drápance. To fakt kupovat nechcete. Poradíte firmu, kde dostanu nepoškozené řezivo a kde mi to lamino nařežou? Brno nebo okolí. Může být klidně i ochotný truhlář, který mě nepošle do háje, když od něj nebudu zakázku aspoň za 50 tisíc, ale jen jednoduché drobnosti...
Na demos jsem se už kdysi díval. Oni prodávají desky pouze po celých, obrovských tabulích. 60x2600cm v obi je pro mne ok, ale větší formát bych využil jen stěží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.