Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na překližku v Brně?

Od: libor007® odpovědí: 2 změna:
Přátelé - poradíte, kam v Brně na rozumně kvalitní překližku a lamino? Stavil jsem se v Obi a nestačil se divit. Pokroucená, napůl rozlepená byla prakticky všechna vystavená překližka. Chtěl jsem si pak vybrat 28mm lamino desku na stůl, prodávají v hloubce 60cm a přes 2m pouze celý kus. Což by až tak nevadilo, ale na každé desce nějaké drápance. To fakt kupovat nechcete. Poradíte firmu, kde dostanu nepoškozené řezivo a kde mi to lamino nařežou? Brno nebo okolí. Může být klidně i ochotný truhlář, který mě nepošle do háje, když od něj nebudu zakázku aspoň za 50 tisíc, ale jen jednoduché drobnosti...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skuste cesky Demos trade, maju pobocku aj v Brne, sice nerezu, len predavaju dosky, ale zvyknu mat kontakty aj na rezacie firmy.

hodnocení

Na demos jsem se už kdysi díval. Oni prodávají desky pouze po celých, obrovských tabulích. 60x2600cm v obi je pro mne ok, ale větší formát bych využil jen stěží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]