Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, asi budu mít takový klasický dotaz...
Objednal jsem si hafo různých vitamínů, rybího tuku apod. v hodnotě kolem 6000 Kč. Balík se trochu zdržel, prodejna, kde jsem to objednával zalhala mailem, že to poslali v jeden pátek, chlap z PPL mi po týdnu (když balík dorazil) řekl, že to není pravda a převzali ho až 4 dny poté. Už v tu chvíli mi bylo jasné, že bude průšvih no a po rozbalení balíku taky že jo. Všechno sedělo, až na několik (samozřejmě zaplacených) balení vitamínu D3.
Mám dva svědky, kteří byli otevření tomuto balíku přítomni. Škoda není velká, kolem 700 Kč. Prodejce samozřejmě nekomunikuje, hraje mrtvého brouka, na Heurece v recenzích bych řekl, že to začíná praktikovat pravidelně, ale hlavně vzhledem k nekomunikaci a ignoraci je jasné, že si je krádeže vědom.
Vím, co si asi většina řekne - nech to být, není to tolik peněz, ale kolik takových lidí ještě okrade? Na to cílí - škoda nebude velká, lidé nad tím mávnou rukou. Ale to já nechci. A proto můj dotaz zní:
Normálně mě napadlo jít na policii. Ikdyž se nejedná o trestný čin, policie to přeci musí řešit, ne? Zvlášť když jsou svědkové. Co byste mi doporučili? Ještě mu pošlu poslední mail, pohrozím mu policií a špatnými recenzemi (tedy až poté, co mi poradíte ), ale zajímalo by mě, jestli to má cenu. Můj názor (ale je to jenom tip) je ten, že i při malé škodě, pokud je znám viník a lze tato škoda prokázat, to musí policie řešit.
Co myslíte? Díky za odpověď
Léky jsou lehké a balíky bývají často vyplněné sajrajtem. A že by se to nutně vážilo bych také neřek.
Napsal jsem jim hned ten den mail na adresu uvedenou na stránkách, mají tu samou adresu i v podmínkách. Napsal jsem jim, že mají poslat zpátky peníze nebo zboží. Dodnes (od 8.10.) se ani neozvali. Teď jim píšu druhý mail. Mimochodem, podmínky jsou zde:
Vtipné je, že zrovna u otevíraní balíku byla spolubydlící (zvědavá) a můj trenér, který tam měl taky něco objednáno, takže svědkové jsou. No v mailu jim píšu o policii a špatných recenzích, nehodlám se nechat okrást. Zatím jsem to neodeslal, mám to uloženo a počkám, co mi poradíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.