Nejste přihlášen/a.
Měli jste být dávno pod dohledem psychiatra. Lexaurin se přece Nesmí užívat déle, než 8-12 týdnů. Jste závislé na tom léku a neuvědomujete si to.
,,Mily člověk co pochopí proc clovek musel brát lexauriny,,
To není o tom, jestli je člověk milý, někdy musí nastoupit přísnost.
Jde o vaše zdraví, zničíte si vnitřní orgány. Alkohol se nesmí vůbec.
Dobrá spolupráce, jak píšete, musí být oboustranná. Jak ze strany lékaře, tak pacienta.
Já si myslím, že to chce zkoušet, obejít více lékařů, s kým si sednete.
Beskydské centrum duševního zdraví Frýdek Místek - MUDr. Dobrá na fotce zde bcdz.cz/...
Její recenze znamylekar.cz/... pět hvězdiček ode všech
V Beskydském centru mají téměř okamžité termíny, centrum pro rychlou psychiatrickou pomoc. MUDr Dobrá má ordinaci i mimo centrum dobra-psychiatr.cz/...
O lázních kamarádka uvažovala? Na psych. potíže lázně Jeseník, Karlova Studánka, Dolní Lipová. Několika týdenní stacionář docházkový/pobytový pro úzkostné a depresivní poruchy? Hospitalizaci pro odvykání Lexaurinu? Terapii?
Do 14 dní vezmou pouze v centru.
Ambulantní psychiatři mají objednací doby na několik měsíců, někteří neberou nové pacienty, všichni nemusí mít smlouvu se zdravotní pojišťovnou od kamarádky.
Centra mají smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami a rychlý termín pro téměř okamžitou pomoc.
Hodina je na pacienta v centru běžná. Mají zařízen větší časový prostor pro své klienty.
Dobrý den. Psychiatr napíše léky, když nesednou, předepíše jiné atd. Podle mne potřebujete spíše i odbornou péči psychologa. Ten léky nepíše, ale povídá si s pacienty, rozebírá jejich problémy, doporučí terapie atd. Takové problémy má spousta lidí, proto jsou objednávací lhůty tak dlouhé. Janča Vám dala dobrou radu. Obraťte se na nějaké to centrum pokud na to tolik spěcháte a má-li to být na pojišťovnu. Ovšem laskavý, milý a chápavý přístup od lékaře Vám nikdo nezaručí, protože záleží i na chování, zájmu a ochotě spolupracovat ze strany pacienta. A v některých případech je to těžké i ze strany toho lékaře..
Když píšete, že má nějaké zdravotní potíže, tak zřejmě chápete, že psychika a s nimi silně souvisí. A pokud není jasné, co přesně jí je, má nějaké problémy a nějaká podezdření, možná by stálo za to nechat si udělat vyšetření krve, aby bylo jasné, kde je příčina. Jestli to nemají na svědomí některé potraviny, které způsobují problémy ve střevech. Takové vyšetření absolvovala moje známá u MUDr Romany Palčové, nutriční poradkyně, v Priessnitzových lázních v Jeseníku. Ta z vyšetření krve na mnoho faktorů určila pro pacientku potraviny, které nesmí jíst a které má jíst, Tuhle jsem ji potkala. Hodně jí to pomohlo. Zhubla, vypadá mladě, zdravě, líp vidí, cukr a chlesterol se jí dostal do normy. přestaly jí bolesti a hlavně ustoupily psychické potíže. Vím, že známá tam jela víckrát na kontrolu a poradu. Dostala individuální program stravování na míru a rady k životnímu stylu. Jenže je to za peníze, říkala přes 10 tisíc...Určitě se u Vás někdo takový vyskytuje.
Vždyť píšu Beskydské centrum duševního zdraví, dala jsem Vám odkaz http://bcdz.cz/ , kde ambulantně pracuje MUDr. Dobrá.
Centra duševního zdraví nejsou léčebny. Nehospitalizují. Mají ambulance.
Do 14 dnů nikde nevezmou. Pravděpodobně ani do měsíce, spíše za několik měsíců.
Centra jsou určená pro rychlou, téměř okamžitou pomoc, aby se zabránilo hospitalizaci. Rychlý termín do několika dní.
Vy nepíšete za kamarádku, píšete za sebe? Připadá mi, jak kdybyste byla pod Lexaurinem
Do Centra přijímají všechny, protože mají smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.