Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co se vztahem

Od: pajatks odpovědí: 7 změna:
Ahoj, už chodím s přítelkyní 4,5 roku, jsem o 4 roky starší, je jí 20,poslední rok a půl je to jako spíš bydlet se spolubydlící, úplně bez sexu, a já na něj vlastně ani nemám nějak chuť. Holku miluju, ale prostě nějak to v tomhle neklape, občas mám prostě radost ze jsem sám a mám klid a nehučí do mě. Jak to skončit? Překonat všechny ty otázky obou rodin a kamarádů?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Řekněte pravdu - že už se dva měsíce scházíte s vdanou ženskou a chováte k ní city (jak píšete v jiném vlákně). A přítelkyně to s Vámi skončí sama a budete mít po starostech.

mate59
hodnocení

1x

Máte přechozený vztah.Řiďte se rozumem,hoďte s holkou řeč proč to tak je a dle toho se zařiďte.

soles47

Ano, po čtyřech letech je to už moc, řekl bych... sdělte jí, že "chcete být sám"...

jardajagra
hodnocení

0x
Ozente se s ní, v manželství je bezne, že už není sex :-D

kami123
hodnocení

0x

Hoďte mu sem prosím někdo link na toho asexuála, ať si to s ním zkusí prohodit. Třeba pak budou spokojeni všichni.

liska5
hodnocení

0x

Tak jí to vysvětli, že ji miluješ a zároveň se scházíš s jinou. Ona pochopí, že to nemá budoucnost. Je jí 20. To se lidi scházej a rozcházej. Když je to mezi Vámi takové vyhaslé, tak ona to rozdýchá a Ty budeš konečně volnej. Rodiny i kámoši to časem taky vstřebaj. Jen ta vdaná přítelkyně ochladne, když Vás bude mít najednou jistýho...

hodnocení

0x

18 měsíců bez sexu? To je divný ne? Co děláte?

Ona na sex nemá chut? - To přece musí bejt téma - k diskuzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]