Nejste přihlášen/a.
Mne zas tisíckrát nafotilo sousedovic kukátko ve dveřích. Mají to kvůli zlodějům, ale zároveň mají přehled o mých příchodech a odchodech i o každém, kdo mne navštíví. Nehrotím to, ale je to blbej pocit to cvakání a blikání.
Tohle mi připadá na hraně, to Vaše nikoliv. Měl jste se ohradit, že se chystáte řešit novou fasádu. A nelhal byste..Kde a jak, to jí musí být jedno.
Já bych se po chodbě plížila kolem stěny s použitou žvýkačkou v puse. Natáhla ruku, vytáhla žvýkajdu a přilepila na kukátko. Pak bych teprve odemykala a vešla domů.
můžete fotit jakýkoli veřejný prostor
Nesmíte:
-porušit soukromí osob, teda pokud se nejedná o uměleckou fotografii.tiskové, televizní nebo jiné zpravodajství.
-porušit zákon 89/2012 a fofit soukromý prostor.
-porušit zákaz fotografování = třeba vyfotit na veřejném prostranství armádní objekt či jinak objekt označený zákazem fotografování - třeba objekty nějakých strategických rezerv, skladů.
-porušovat autorský zákon v muzeu, divadle či v kině, natáčet sportovní přenosy.
-pokud vás bude kdokoli žalovat, soud bude přihlížet očima PŘIMĚŘENOSTI.
Pokud fotoaparát zvednete nad plot, vyfotíte nahatou sousedku a tuto fotografii zveřejníte na internetu tak ámen s váma. Ona k tomu může dát souhlas, ale ten taky může odvolat.
Když si budete v Murmnansku prohlížet ponorky, usmění se a nechají vás po mostku vejít i na její trup. Pokud však ponorku vyfotíte tak vám strhnou šaty. (Je tam -50)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.