Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS - Akce krmivo

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Z neznámého čísla mi přišla tahle SMS. Kočku jsem měl nalosledy před 22 lety, psa nikdy. Proč mi to posílají? Z jakých čísel vybrali zrovna to moje? Co je to zase za kulišárnu?

SMS samozřejmě mažu bez odpovědi.

SMS - Akce krmivo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

1x
A teď si vemte, že to přijde někomu kdo kočku/psa má a třeba své číslo dával při registraci zákaznické karty v prodejně pro zvířata. Tak si to dá dohromady a jak to asi dopadne...? ("ANO"=Pravděpodobně to bude pravidelně chodit každý měsíc poštou a bude problém to zrušit, ale máte misku doma. *smich*)
Nebo, třeba lidem do paneláku volají s výhodnou revizí komína a podobně... :)
Nehledejte v tom nic hlubšího, databáze čísel se i prodávají, alespoň máte jistotu, že toho o Vás moc neví. *smich*

hodnocení

1x

Zdravím.

SMSCaster (google umí přeložit) je software na hromadné rozesílání sms z počítače.

Náhodným výběrem došla sms i na Vaše číslo, takže pokud nemáte zájem ( o předražené krmivo) smazat, neřešit, nerozčilovat se.

hodnocení

Já samozřejmě mažu, neřeším a nerozčiluju se. Jen mě zajímalo, podle čeho a z jaké databáze bylo zcela nesmyslně vybráno zrovna moje číslo.

kami123
hodnocení

0x

Doba je taková a bude to horší.

Mě už i volal automat s nevyžádanou nabídkou služeb.

cih
hodnocení

0x

Podejte stížnost na SMSCaster úřadu pro nevyžádaná obchodní sdělení

uoou.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]