Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to menstruace nebo ne?

Od: koakola* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

přítelkyně bere práškovou antikoncepci a kombinujeme to s přerušovaným sexem. Před cca 14 dní jí ale bylo špatně a je možné že se prášek nevstřebal jak měl. Včera mi psala že krvácela tam dole ale není to menstruace.

Jsem muž takže to moc nechápu, proč by to neměla být menstruace? Chápu že mívají holky více symptomů ale tohle je divné. Mohla by mi to nějaká žena objasnit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jnvdd
hodnocení

1x
Může to být cokoli. Měla by to řešit s gynekologem. Kdy u něj byla naposledy? Může to být cysta, zánět, problém na čípku, ale u braní antikoncepce žena může taky špinit jen tak, říká se tomu krvácení z průniku. Každopádně doufám, že na pravidelné prohlídky chodí. Taky to může být z nějakého poranění třeba při sexu.

hodnocení

1x

Menstruace je u zdravé ženy obvykle velmi pravidelný úkaz, dá se očekávat v konkrétní dny. Pokud Vaše přítelkyně krvácí mimo tyto pravidelné dny, usuzuje, že to není menstruace (což je naprosto fyziologický jev), ale patrně nějaký zdravotní problém.

koakola*
hodnocení

no ale ono je to přesně v den kdy to má dostat a přesto si myslí že to nebyla menstruace, tak já nevím

Tak to taky nevím. Měla by se poradit s lékařem.

jnvdd

Jestli krvácela v den, kdy kvůli pauze v braní měla mít "menstruaci" (ona to není menstruace jako taková), tak to na 99 % byla menstruace. Podle toho, jak krvácení vypadá, pozná velký kulový, protože krev může být světlá, ale i černé tuhé kusy, může jí být málo, může jí být hodně.

hodnocení

0x

Že se prášek nevstřebal, ona ho hned vyzvracela? Je to menstruace nebo ne, škoda, že mám zrovna rozbitou věšteckou kouli. Odpověď vám dá gynekolog.

liska5
hodnocení

0x

Nemá podezdření, že je těhotná? Že by už někdy před tím vynechala nějakou tabletku? Prostě v pondělí naklusat ke gynekologovi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]