Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak docílit toho, aby měla zájem?

Od: kluk odpovědí: 11 změna:

Zdravím! Potřeboval bych poradit, jak mám u kamarádky, kterou se snažím sbalit, vyvolat zájem. Nejde o to, že bychom si nerozuměli apod., to naopak. To samé - z friendzonu se umí dostat a jednou už se mi to povedlo. Nicméně je tady jeden problém - říkala, že jí vadí moje přítomnost. Prý to není z důvodu, že bych se jí nelíbil apod., prostě sama neví, proč to tak je. Mě by tedy zajímalo, jestli někdo nevíte, jak docílit toho, aby jí to nevadilo. Jeslti s ní mám prostě trávit více času, jinak se oblékat apod.? Mimochodem, oběma nám je 16 let.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Nechápu! Řekla, že jí vadí Tvá přítomnost a Ty zvažuješ trávit s ní více času.*alene* Nevnucuj se jakkoliv, zřejmě nejsi její typ a jsi jí něčím protivnej, i když jsi třeba pohlednej. Nejvíc boduje kluk pohodovej, milej, pozornej, vtipnej, který má své zájmy, za kterýma dívce pravidelně mizí. Co je totálně jisté, to neláká. Takovej ten oddanej pes je nepřitažlivej..

hodnocení

7x

Zdravím. Pokud ji vadí Vaše přítomnost, tak v ní nevyvoláte nic víc, než odpor k Vám pokud jí bude vnucovat svoji přízeň, když o ni nestojí. Docílíte jen toho, že Vás bude nesnášet. Držte se od ní dál, nevnucujte se jí. Nechte jí žít a sám si žijte také po svém. Možná se jí líbíte, ale lezete jí na nervy, necítí se ve Vaší přítomnosti dobře. Zájem o Vás mít nebude, i kdybyste se začal jinak oblékat..Spíš se zamyslete nad svým chováním, vystupováním, komunikací..A začněte zlepšovat právě toto.

liska5

Není to zase Elizabeth?

hodnocení

5x

"To samé - z friendzonu se umí dostat a jednou už se mi to povedlo."

Nehledej návody a buď sám sebou.

Kamarádce vadí tvá přítomnost: má jasnou představu kdo by měl být s ní a ty to nejsi, nevnucuj se bylo by to jen horší.

Prostě když to má být tak to je a to se nedá naučit, zahrát(jako divadlo) .

hodnocení

1x

Zena nie je nejaky pocitac, kde po zadani spravneho dierneho stitku na vstupe vam sama rozopne poklopec a my vam mame poradit, co spravit. Nemate sancu, nechajte to tak. Analytickymi recami, na zaklade ktorych viete veci ako "vadi jej moja pritomnost" ste pohnojili totalne. Dajte jej pokoj.

pb®
hodnocení

1x
Je jí 16, ta ještě neví co chce. Ta si myslí, že to chce, ale vlastně nechce, neb není mentalně připravená.

hodnocení

1x

Nelze někoho přinutit, aby měl zájem. Prostě mezi vámi nepřeskočila jistra, kdybyste se rozkrájel, její zájem nezískáte. Co nejrychleji se s tím smiřte, nechcete snad, aby vás nenáviděla. Tak se jí přestaňte vnucovat. Pokaždé to nevyjde, potkáte jinou.Nezáleží, jak se budete oblékat, každý člověk vyzařuje určitý druh energie a to každému nesedne, s tím nic nenaděláte.

pfz*

Chce to mezi tebou a kýženým objektek rozpoutat hormonovou bouři. Vznikne láska a máš vyhráno.

sirokko
hodnocení

1x

Přijeď do školy ve ferrari. Jiná rada není.

leu
hodnocení

0x

Nebudeš její typ. Jako tebe se nelíbí kdejaká holka a vybíráš si.

tm
hodnocení

0x
Možná bych si vybral normální holku a normálním způsobem a ne nějaký friendozóny a podobny cecky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]