Dobrý den mám brigádu na pokladně ,jenže mám Zita na ráno i další dny mám psané už jak jdu. Mám zánět a je mi zle mám i horečky ,telefon mi nejde neslyším ,tak sem jim napsala SMS alespoň před hodinou ,konci se tam v deset. Ale.nikdo mi nenapsal tak nevím zda si ji přečetly. Páč ráno by tam neměl kdo jede jen jedna kasa pak až od osmi dvě. Já když mám dohodu o prov práce jako brigádník tak si můžu vlastně napsat že nemůžu dojít skrz neco ne přece a kór když mi fakt není dobré. Dala.sme to vědět že tak týden nedojdu. Snad nebude problem?.díky.
Píšeš nic náhle... aha a proto problém řešíš v 9 večer? Odpoledne bys do práce ještě šla? Telefon v rodině jiný taky nemáte? Odpovědnost, spokehlivost nula. Pak se někdo pozastavuje nad tím jak se chová nějaký zaměstnavatel Proč jsi tedy neřešila přes den s doktorem a nebo na pohotovosti? K otazce- ano problem bude, nikdo ti neuvěří. doplněno 16.10.21 09:21: A stejně bych řekl, že jsi troll
pac jsm si myslela ze to dám...ale nedam ta sem napsal v půl 9 kdyz maj otevreno do 10 taky me mohla napsat ráno to by byla vetsi nezodpovednost nemyslite? co kdyby me bylo blbe ráno maj to horsi nekoh sehnat za pul hodiny. ne nemáme ja byla na byte sama . resila sem to myliste si ze to pomuze za hodinz ten muj probem? to je na dele...
Kdo to má po tobě číst? Hele nech si kdyby a myslela (sama píšeš, že to nebylo náhle)...prostě jsi to řešit mohla a neřešila. Taky tvé názory v jiné odpovědi o někom v záloze jsou super a k smíchu. Chtěl bych vidět tebe jak čekáš jestli jdeš a nebo nejdeš do práce. Věřím, že bys byla mezi prvními co by remcali jak to mají mít naplánované a zadarmo jim pohotovost dělat nebudeš. No řešit to teď už stejně nemá smysl a odpovědi si přeber jak chceš
Nezlobte se, ale na mne to působí velikou nespolehlivostí a že jste se prostě lekla a chcete se z toho vyvlíct.
Čeho máte zánět, že to přišlo tak náhle? Nevěřím.
Celý život jsem pracovala ve kšeftě a tohle by jsme si nikdy nedovolili.
pikvik
Jednoduché...už tam dělám tři měsíce brigadne ...nikdy jsem nedošla pozdě nikdy jsem neřekla že nedojdu...teď mám vážně roblemy s kůží bolí mě to mám to zanícené mám horečku aj...chodila sem tam i s.tim ale zhoršil o se to a tak tam hold nepiju a budu se léčit doma...nic náhle se mi neudělalo
Nikoliv, problém bude. Zítra je sobota, takže v pondělí ráno k lékaři a neschopenku od soboty. I dohoda o provedení práce je smlouva, která zavazuje jak zaměstnavatele, tak vás.
"Ale.nikdo mi nenapsal tak nevím zda si ji přečetly" - ale jistě, že si ji přečetli. Mám slušné vazby na kaufland a albert, takže si troufnu odhadnout, co si myslí - brigoška na kasu náhle onemocněla v pátek v devět večer a nechce ráno přijít do práce. Překlad - začal víkend, chlastá se, pro brigádníky typické... . Nevěří, že jste marod. (já také ne).
jlk
Ano přesně tak zrovna teď jsem v.nejakem psjzlu a chlastam...paráda..ne jsem doma a ležím. Kdybch se šla.opit ani tady nepíšu tak promiňte že SME se vůbec ptala. Prostě nepřijdu je mi líto ale máj mít vždy někoho v.zaloze já za to nemůžu že nemaj lidi tak jako všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.