Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy chodí podpora?

Od: niky1 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, teď jsem první měsíc na podpoře v nezaměstnanosti a chtěla jsem se zeptat, kdy chodí podpora? p. na úřadě mi říkala, že chodí do 15. dne jako výplata, ale nic mi nepřišlo, máte s tím někdo zkušenost? Kdy vám přišla?

Děkuji předem za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Podpora je vyplácena zpětně, tak jako výplata v zaměstnání.Takže platbu očekávejte v listopadu.Také záleží kdy váše rozhodnutí nabylo právní moci. Přece vám podpora nemůže být vyplacena dopředu neboť třeba zítra můžete nastoupit do maněstnání. A pobírat podporu a mzdu součastně nejde.

Přesný termín není nikde určen, záleží na úřadu.

hodnocení

0x

Dnes dopoledne mi přišla podpora, ale mám dojem, že první přišla, až v druhém měsíci na úřadu, ale nebyl jsem nahlášen od prvního dne v měsíci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]