Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pozval jsem jednu dívku ven (v domněnce, že se jedná o rande) přes sms a ona mi odepsala: "Třeba někdy jindy". Znamená to, že o mě nemá zájem?
Děkuji
Zapomněl jsem dodat, že za větou ještě přidala smajlika, ale jinak děkuji za odpovědi
To je uplne jasne zenske NIE, len vy sa musite naucite chapat ten to styl komunikacie. Zena so zaujmom o rande s vami by vam v pripade vaznych okolnosti okamzite navrhla nahradny termin.
Uplne do dokonalosti do dotiahla jedna, pisala mi tak raz za tyzden / 10 dni SMS alebo mail, ze je stale vytazena, maluje byt, ma choreho psa atd, a to som ju ziadnym sposobom okrem jedneho pozvania nekontaktoval.
Otázkou je, proč si píšete, když nerozumíte tomu, co tím myslíte a potřebujete vysvětlení. Nejsi v tom sám, takové dotazy jsou velmi časté. Uniká mi smysl takového počínání. Vy spolu nemluvíte? Kdybyste si normálně pokecali po telefonu, tak je jakákoli nejasnost vyloučená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.