Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První rande

Od: laskomil odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěl bych od vás poradit. Znám se s jednou dívkou (díky tanečním) ne moc dlouho, ale každopádně mám příležitost ji pozvat na koncert. Měl bych ji podle vás pozvat, nebo je to příliš brzo?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

6x

Nikdy není příliš brzo,hrr do toho.A jestli odmítne, nic se neděje,pojede další vlak.

hodnocení

5x

Zdravím. Prostě ji pozvěte na koncert a hotovo. Je to šance poznat se blíže..Buď přijme, nebo odmítne. Neberte to jako rande, prostě jen udělejte první krok a ono to nějak dopadne.

hodnocení

4x
Ahoj.
Pokud se ti líbí, tak šupem do toho.
Jinak se může stát, že přijde jiný a bude vymalováno :-D

hodnocení

3x

@laskomil - Měl bych ji podle vás pozvat, nebo je to příliš brzo?
A na co byste chtěl čekat, mladý muži? Nanejvýš vaše pozvání odmítne :)

hodnocení

0x

Jestli se neznáte blíž a má to být první rande, tak se tvým obavám nedivím. Když si představím sám na sebe v tom věku, tak bych to asi takhle neudělal. Šel jsem na to obráceně. S holkama z tanečních jsem prokecal po telefonu desítky hodin a když jsem potřeboval někam doprovod, měl jsem pak komu zavolat. Jestli ti ale jde spíš o holku než o muziku, tak je lepší ji vytánout někam ven. Během koncertu si moc nepokecáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]