Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do lázni

Od: poplach* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, je podle vás vhodné si přinést do lázni notebook? Jak to tam je se "slušností"" děkuju všem za rady předem :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Pár lázeňských pobytů jsem už absolvoval. Procedury předepisuje lékař. Většinou 3-4, někdy někde i 5 denně.
Když počítám na proceduru průměrně tak 30, občas i 45 minut, tak to spolu vychází 90 až 180 minut denně. Připočítám i nějaký ten čas potřebný na přesuny a čekání mezi procedurami, dejme tomu dalších 45 minut.
Dále potřebujeme třikrát po 30-45 minutách na konzumaci stravy; na údržbu těla a úpravu zevnějšku podle pohlaví další 2-3 hodiny; pripočítejme spánek tak od pěti do osmi hodin v noci a šlofíka přes den.
Při nezapočítání dalšího času na klábosení při kávě či pivu, na procházky po okolí a po obchodech mi to vychází bez notebooku někde mezi 10 až 17 hodinami denně.
Teda zůstává naň 7 až 14 hodin denně. Pokud potřebujete pracovat i v lázních, nebo surfovat po webu, nebo jen zabíjet volný čas a nudu, tak ho berte sebou.
Místo notebooku používám chytrý mobil, ten nosím sebou do čekárny i na procedury; kabinky i skříňky u mokrých procedur se dají zamknout. Nezapomínám ho ale dávat dále (spolu s platebními kartami) od přístrojů používajících elektromagnetické pole na elektroléčbu. Jeden nikdy neví...
Mobil mi v lázních připomíná hlavně časy a místa procedur, čas stravy. A počítá množství kroků, které nachodím. Hodně fotím...

mil®
hodnocení

4x

Vždycky beru notas.

hodnocení

4x

Já jsem litovala, že jsem si noťas nevzala sebou. Když jsem měla u stolu bezva partu, se kterou jsem trávila i volné chvíle, zvláště pak večer, tak mi noťas nechyběl. Sotva odjeli, po večerech mi bylo smutno a litovala jsem, že jsem si ho nevzala.

hodnocení

3x

Já bych si ho vzala, jsem na něj zvyklá.

hodnocení

2x

Asi vzít. Někdy jsou jen 2 procedury za den a zrovna je deštivo, takže se člověku moc ven nechce.

Nebo večer bývá času, v TV programy žádná sláva. *klik*

hodnocení

2x
Nás v únoru zavřeli za plot a zakázali vylézt za bránu. Zrovna byl nejtvrdší lockdown. Na pokojích jsme byli po jednom, hospody zavřené kino tanec taky nic. Moc se mi s notebookem do lázní tahat nechtělo ale pak jsem si blahořečil že jsem si ho vzal. Dokonce jsem chytil pokoj se silnou WiFi tak nebyly ani problémy s připojením. Příště vůbec nebudu váhat jestli vzít či nevzít. Jen doufám, že příští lázně proběhnou už v normálním režimu.

hodnocení

1x

V době kdy jsem byl v lázních jsem NTB neměl, ani stolní PC a mobil jsem měl tedy tehdy úplně nový siemens C35i.Ale když to vezmu zpětně-čas bych na něj neměl.Dnes by záleželo na místě lázní-být v Auroře či Bertiných v Třeboni (jezdil bych obden neli každý den domu do JH (cca30km) -nebral bych jej, a být dále? pak bych si s sebou spíše TBL. než NTB.

C35i, můj první telefon :-D. To byla doba. Měl jsem tam animaci psa a hrál neustále bludiště :-D*dril*

No já měl prvního Dancala (mám jej doposud, dcera jej tehdy našla na pískovišti ale plně funkční bez SIM) ale ten neuměl z předplacené karty volat, jen smskovat, tal do lázní jsem si pořídil právě tu C35i .

hodnocení

0x

Pokud lázně bereš jako nástup do basy, tak nebrat. Zbytečně by tě zabavil.;)

hodnocení

0x

Já bych se spíš bála, aby mi jej tam někdo nečmajzl. Ne u všech procedur ho můžete mít u sebe.

mnd®
hodnocení

0x

Proč si brát noťas,když i tlačítkovej mobil má intarnet.Jenom bych vypnul zvonění ať to neruší ostatní v léčebném režimu.

hodnocení

0x

V lázních se určitě zabavíte jinak. Koncerty, kino, přednášky, taneční večírky... Nejraději vzpomínám na besedu se sexuologem doktorem Radimem Uzlem a potom na úžasný koncert slepého klavíristy. Slzy tekly všem v sále.

Jinak, kromě procedúr jsem byla pořád "v luftě." Tedy po horách. Byla jsem totiž v Janských lázních a tak jsem se tam něco nachodila, třeba na Černou horu, na Modré kameny, nebo hřebenovku do Pece pod Sněžkou.

Notebook bylo to poslední, co bych v lázních postrádala. Jaga.

jano456

Súhlasím s tvrdením, bol som pred rokmi v Jánskych Lázňach,

spomienky na celý život, ntb ešte neboli, a keby aj boli,

tak len na zabratie miesta v batožine...*palec2*

liska5
hodnocení

0x

Nevzala. Brala bych lázně jako šanci odpoutat se na čas od všech technologií... Na zábavu bych měla tamní kulturu, přírodu, spolubydlící, a večer knížky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]