Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování Vzpominka

Od: kolma odpovědí: 11 změna:
Ahoj všem , chtěl bych poradit , jestli existuje nějaké tetování které symbolizuje vzpomínku na zesnulého , před pár měsíci mi zemřel bratr a myslím že by mi to mohlo pomoci se stim lépe vyrovnat , pro někoho to bude znít jako hloupost ale pro mě to má smysl , děkuji za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Jeho jméno nějakým originálním písmem.

makk
hodnocení

2x

Což možností tetování je mnoho, ale pokud máš problém se s tím srovnat, asi není ideální si to stále připomínat. Takže být tebou, tak si to ještě rozmyslím.

tabletka*

Pro leckoho je to určitý způsob katarze, uvolnění, v podstatě na stejné úrovni jako krásný pohřeb a výstavba pomníku. Takže to nepokládám za chybu, i když rozmyslit si to musí každý sám, reakce teď nejde předpokládat. A pokud se k tetování rozhodne, asi by bylo pěkné něco na způsob výše zmíněných hodin, tedy to, co bratra charakterizovalo - stylizovaně, ne moc obří, ale skutečně dobře zpracované. Ať už to bude kytara nebo třeba krátký text (kdyby to byl např. básník). Půllitr bych vynechala.

hodnocení

1x

Nejlépe by bylo spojit se s tatérem a říct mu svou myšlenku. Šikovnej by vám měl pomoci. Známá takto řešila dědu, kterýho měla moc ráda. Nakonec vymysleli moc pěknej symbol. Děda byl hodinář, takže má hodiny a v číselníku zvýrazněný důležitý data. Viděla jsem vzpomínku i třeba jako motorku a spz opět data apod...

Hlavně si vyberte dobrýho tatéra a na tetování nešetřete u nějakýho břídila.

kolma
hodnocení

Popravdě jsem myslel něco jako ,křídla ,svíčka , holubice, atak dále nepotřebuji aby všichni viděli nápis nebo datum narození , jen něco co má takový význam , vím že je to možná pro někoho hloupost ale chtěl bych mít něco co my ho pripomene
Popravdě jsem myslel něco jako ,křídla ,svíčka , holubice to má každej. Myslím si, že to chce něco originálního co vám jej bude skutečně připomínat.
kolma
hodnocení

To mate pravdu , byl to strašně hodnej člověk lkterej neuměl říct ne , každému pomohl i když mu ten člověk ublížil , hodne pracoval měl rad lidi bohužel neměl zadnej koníček , byl buď v práci nebo s detma takže je to vážně těžký
liska5

Takže učiněnej anděl...Toho ale jen tak někdo neumí ztvárnit. Asi bych raději Sluníčko. To se snad pokazit nedá a hlavně hřeje každého...

kolma
hodnocení

Ano to on byl , myslím ze už jsem neco našel
Tetování Vzpominka
Tetování Vzpominka #2

kolma
hodnocení

Myslím že to bude asi tohle
Tetování Vzpominka #3
Tetování Vzpominka #4
mate59

Ta první kérka je hezká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]