Nejste přihlášen/a.
Ahojda, porušila jsem si bubínek a zvukovod v pravém uchu. Ze začátku jsem měla v uchu velkou ostrou bolest, která pominula 2 dny po vyšetření v ORL. Po bolesti v pravém uchu slyším zvonění několikrát za den. Už to mám asi 2 měsíce a nemohu se toho zbavit. Už jsem brala i léky, které nepomohli. Ztrátu sluchu nemám. Chtěla bych se zeptat, jestli jste měli někdy taky takový problém s tinnitem? Jak jste to řešili? Jaké máte zkušenosti? Znáte někoho kdo má takový problém? Budu ráda za vaše odpovědi.
Bez toho, že bych vás chtěla strašit, můj švagr to měl celoživotně. Něco strašnýho, co si vytrpěl. Znám dost lidí, co tím trpí. Nevím, jestli už věda pokročila tak daleko, že to nějak dokážou vyléčit.
Natrfila jsem na zajímavý článek, ale vůbec netuším, nakolik je toto pravdivé a spolehlivé. Líbí se mi na něm to, že nic nemůže pokazit. Za vyzkoušení by to nejspíše, stálo.
Lék na tinitus neexistuje. Buď sám zmizí tak do půl roku nebo ho máte napořád. Prodávají se drahé prášky, které pískání zmírní, ale neléčí a musíte je brát každý den. Obsahují Ginko bilobu, ale někeří lidé jsou na bilobu alergičtí. Zkuste si pro začátek koupit Ginko (Maté) čaj a každý den vypít 1-2 šálky. Jestli jste alergická - poznáte podle svědění kůže třeba na loktech. Pomáhá taky každý den jeden B-KOMPLEX super forte, od TEREZIA. Od jiných výrobců neobsahuje všechny vitamíny B a není tak účinný.
Nevím, jak si člověk sám sobě poškodí bubínek a zvukovod. Často jsem slýchala, že do ucha se smí šťourat pouze loktem. Co je tím naznačeno, to je jasné. Náš kamarád si nic nepoškodil, ale tinnitem trpěl mnoho let, obrátil se na mnoho lékařů a nakonec to vzdal, nikdo mu nepomohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.