Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
v pondělí jsem byl na extrakci 3 zubů (dvě osmičky, jedna sedmička). Rány nemám šité, otok není.
Jen jsem měl v úterý zvýšenou teplotu a od té doby rýmu a pocit jako při angíně například. Oslabené tělo, pálení na prsou atd.
Máte někdo zkušenosti, že by to bylo v důsledku zubního zákroku nebo je to jen blbá shoda náhod :D
K zubaři jdu na kontrolu v pátek a zítra tam pro jistotu budu volat.
Jen jestli jste se s tím někdo nesetkali.
Díky za odpovědi a hezký večer
3 zuby, to je celkem velký zásah. Každý zub souvisí s určitým orgánem / u Vás srdce a střevo/. To logicky zacloumá kondicí. A když jsme oslabeni, může se o nás pokusit nějaký virus. Snažte se o zdravou stravu s vitamíny, minerály a odpočinek, ať zvítězí Vaše imunita! Ptejte se zubaře, čím kloktat. Mně vyhovuje propolis, a když je zhojeno, kousíček česneku nosit v puse za zubama.
Je to běžná věc, chce to v klidu ležet, příjímat spíše kašovitou stravu, žádné sladkosti, cukr podporuje záněty obecně.
To byla tvoje žádost nechat trhat 3 zuby najednou? Ale chápu, že pro zubaře jsou to peníze fakturované ne za čas výkonu, ale za množství odvedené "práce", takže to vzal všecko naráz...
3 zuby naráz je docela náraz. Vidím to na náraz tvé pěsti do zubaře
Původně jich chtěl brát 6, ale rozhodnutí bylo na mně bud všech šest nebo na pulky, tak jsem řekl, že jedna strana stačí a druhá příště..
Můžu se zeptat na věk a důvod k vytrhání tolika zubů? Můj zubař bojuje o každou osmičku i u důchodců.
jestli to myslíš vážně, že jich chtěl brát 6, tak to je síla, měl by poznat sílu... Nenech se od někoho houpat tím, že je to běžná věc, nenech nikdy.
Jak říkám, nejen já, ale spousta lidí z okolí pozorujeme, jak se většina lékařů snaží dělat co nejvíc zákroků za co nejmenší čas. Jde prostě o to nafakturovat pojišťovnám co nejvíc úkonů. Je to prasárna a byznys s lidským zdravím
Bobane, asi to bylo na místě. Tazatel popisuje fakt problematický chrup. Otázka bude strava, životospráva, hygiena už od dětství, asi i geny. Já měla do 70 tři osmičky v přijatelném stavu. Teď jsem přišla o další 8 plus sedmičku a to bylo pro mne trauma. Tohle mi připadá docela šílené těch 6 naráz...
není zubní chirurgie jako zubní chirurgie
ono už jen to, že se tazatele ptají jestli mu mají vzít 3 nebo 6 zubů o něčem svědčí. Jak to asi může tazatel vědět a uvážit, když není zubní chirurg? 6 zubů na jeden zátah. Ke svému synovi nebo dceři či příbuznému by si nedovolili zkusit tahat 6 zubů naráz.
Dle reakce těla tazatele může být rád, že jim neřekl ať vyndaj všech 6 zubů, to by pro jeho tělo byla pořádná pecka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.