Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace nosu?

Od: rendyyy odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer...
Už cca tři/čtyři roky mě trápí můj nos. Když jsem byla menší, tak byl normální a ničím nevyčníval, ale čím jsem starší, tím je i větší. Nejsem žádná modelka, mám spousty chyb, ale tato mi vážně vadí... Nedokážu se na sebe podívat ze strany. Šílím, když někdo přidá mou fotku ze strany, protože to nenávidím, nesnáším. Dostávala jsem spousty posměchu, že mám nos jak čarodějnice, vlastně stále někdy slýchávám urážky na můj nos. Dokonce už automaticky reaguji tak, že pokud jdu kolem někoho, otočím k němu hlavu týlem. Už je to můj reflex. Taktéž nemám ráda, když mě někdo sleduje ze strany.
Chápu, že to není převratný problém a měla bych si vážit svého zdraví, ale vážně mě to tíží. Bude mi brzy sedmnáct a dočetla jsem se, že ještě operace není možná, ale je tomu skutečně tak? A kolik vyjde tak operace? Když jsem viděla ty částky, málem se mi nos spravil sám.
Přes pojišťovnu to nejde, že? A opravdu to stojí tolik?
Prosím, odpusťte si nemístné poznámky. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Ze zdravotních důvodů by to přes pojišťovnu uhradit šlo. Ale z estetického hlediska si úpravu nosu hradí pacient sám. Ta cena se liší dle kliniky kterou si pacient vybere. Ale počítejte s vysokou částkou, cca 25. 000 – 30. 000 Kč. Pro plastiku se rozhodněte v dospělosti, až si budete jistá tím, že Vám úprava nosu opravdu vrátí sebevědomí. Nebyla byste první ani poslední kdo využije možnost plastiky k vylepšení sebe sama. Zatím střádejte do prasátka, je to opravdu několik tisícovek za hezčí vzhled..

id
hodnocení

2x

Pravděpodobně se ptáš na plastiku nosu.

- pojišťovna nehradí zkrášlujicí plastiky, pouze ze zdravotních důvodů

- plastika je možná od 18ti let

- cena 20 - 50 tisíc

- Na klinikách plastické chirurgie jsou i bezplatné poradny. Můžeš je navštívit a třeba dle odborníků zjistíš, že nic nepotřebuješ, že problém je pouze v tvé hlavě.

hodnocení

2x

Jakýkoliv zásah do 25ti let, kdy se člověk stále vyvíjí a roste, je hloupost. Ve vašem případě bych problém viděl v hlavě - navštivte nějakého psychologa a proberte to s ním. Je s podivem, kolik krásných holek se hyzdí zbytečnými operacemi a ničí si tak budoucnost. Ony totiž zdravotní potíže můžou přijít třeba za 10-30 let - právě kvůli aktuálním estetickým úpravám.

asd1
hodnocení

1x

Problém vůbec není v tvém nose ale v hlavě. Podívej jekej ksicht měl Belmondo a kam to dotáhl.. Nečum jak je velkej ale buď ráda že máš pořádnej nos a buď na něj hrdá. Lidi na něj čumí protože závidí.

hodnocení

1x

Rozne "kamosky" a "spoluziacky" si nevsimaj, su to potvory. A chlapcov viac nez nos zaujimaju ine veci o dost nizsie. Ziadny seriozny lekar neurobi operaciu pred skoncenim vyvoja tela.

mate59
hodnocení

0x

Rendyyy, operace se provádí až od plnoletosti,budeš muset počkat a vydržet.Promluv o tom s rodiči,cena se pohybuje od 25 do 55 tisíc,záleží od kliniky.Možná ti to zaplatí,pojišťovna ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]