Dobrý den, na penisu se mi utvořil pupínek připomínající akné. Vadí mi při manipulaci s penisem a někdy bývá i bolestivý. Když ho chci vymačkat, tak je to velmi bolestivé. Když jsem s tim byl na kožním tak mi doktorka řekla, jsi mi sem příšel šulina ukazovat.? Byla to taková stará ježibaba. Máte někdo zkušenosti s tímto problémem, jak jste to řešili, nebo na koho se obrátili
Tak to jste ještě neslyšeli hloupé poznámky gynekologů. A ještě si takový doktor připadá opravdu vtipný. On kožní problémy penisu urolog odesílá na kožní, a kožního lékaře docela obtěžuje vidět intimní místa pacientů, protože mají jít k urologovi, (jako by nevěděl, že kožní problémy odmítá).
@mate59, tomu věřte. Máme stejnou doktorku a právě taky na kožním. Lékařů je nedostatek, nemohli sehnat, paní je už v důchodu. Je velice svérázná, obhroublá až sprostá. Její sestra, příjemná paní, o ní říká, že pokud denně sprostě nevynadá aspoň pěti pacientům, má zkažený den. Mám vlastní zkušenost, ačkoliv jsem se chovala naprosto slušně. Vždycky si něco najde, lidé, zvláště staří, se k ní bojí chodit.
Možná, že @koktavý chodí zrovna k ní. Pokud se jmenuje Iva... Jaga.
máš pravdu no...ale na druhou stranu kdyby jí tu fotku pupínku poslal emailem, tak se mohl vyhnout těm jejím kecům. Od toho ty fototelefony taky jsou když už
to je taky dobrá rada, to mu jako bude týpek v bílém plášti prohmatávat ztopořený penis a 10 minut očumovat a pak řekne, že si na to netroufne?
liska5
Co z toho děláte problém! Chirurgové řeší obřízky, uzdičky i u malých chlapečků, a tady si jenom najdou onen uzlík, umrtví sprejem a malou rankou ten špuntík vymáčknou ven. Doktor to neprožívá, jako Vy.
Já bych opět hojila i intimní místa odvarem z kycolu. Umí urychlit hojení a omezit infekci. Masti na citlivé oblasti nerada používám, odvar z bylinky na vatě obvykle stačí.
Zkuste bolák potřít koloidním stříbrem. Tohle stříbro je dobré jak vnějše tak ho lze užívat i v nitřně a na kůži dokáže uzdravit jakýkoliv bolák. Takže bych se toho určitě nebála. Myslím si, že pokud Vám ranka nijak zvlášť nezhnisá, tak doktora zatím nebude potřeba. S Kol. stříbrem. mám nejlepší zkušenosti.Od aftů, pupeny, přes bradavice, popáleniny až nějaké vřídky a boláky způsobeném H. virem nebo např. streptokokem.
kami123
A co covid? Aby z tebe nebyl šmoula.
vendulkina
I Covid se dá léčit. Dávky se ale nesmí přehánět, je třeba hodně pít aby se z těla vyplavily toxiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.