Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nateklá mandle

Od: katerinakacka odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
chci se zeptat ohledně mého problému. Asi 3 dny za sebou mi bylo před spaním celkem špatně, ale nevěděla jsem z čeho. Dnes mi je dobře, ale trpím celkem na mandlové kameny a dnes jsem si je vytahovala. Všimla jsem si ale, že pravou mandli mám strašně nateklou a mám takovou divnou chuť v puse.. když mandli zmáčkla, vytekla z ni tekutina (nevim jestli to byl hnis nebo hlen). Jak asi chutná hnis, dá se to nějak popsat? Měla bych s tím radši zajít k lékaři?
Děkuji předem za odpověď,
Katka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

9x

S tímhle běžte k doktorovi, pošle Vás nejspíš na krční. Čepy se dají zvládnout zdravou stravou, správnou životosprávou, ale tohle vypadá na absces, v mandli je hnis. Všechno hnisavé v oblasti hlavy je nebezpečné.

Ano, je to tak. Všechen ten hnis je v krvi a nikdy nevíš, na čem se podepíše. Nejčastěji na ledvinách a srdci.

liska5

Tady je nejblíž mozek...A imunita nic moc, když má věčně čepy. Zanesený organismus.

hodnocení

4x

Já bych si zavolala přímo na ORL, u nás nemusí být žádné doporučení. Dceři jednou dala obvoďačka špatná antibiotika, která jí vůbec nepomohla a doktorka na ORL přímo zuřila, že do sebe prala tyhle ATB úplně zbytečně.

hodnocení

2x

Je to vaše pusa, ale já bych teda k lékaři šel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]