Nejste přihlášen/a.
Jaká tabletka, která nemá moc nežádoucích účinků by mi pomohla na prodloužení intimního potěšení s manželkou a zároveň by neohrozila zdraví např.srdce?
Hehe. Kdysi jsem sildenafil (generický) na sobě testoval. 50 mg jsem rozdělil asi na čtvrtky a jednu si vzal. Tlak v hlavě byl hlavní z nepříjemných pocitů, které si už všechny přesně nevybavuju - kromě snížené citlivosti dole, hlavního účelu této chemikálie. Neumím si představit vzít 100 mg. To by mě asi vezli.
Z přírodních afrodiziak lze uvést např. med, mák, z bylin kotvičník a kustovnici čínskou.
Mám pocit že nějakou látku dává výrobce do speciální Kamagry. A prodávají to i zvlášť.
Tam kde prodávají Kamagru to budou mít asi také přímo to.
Já zkusil jednou Proeerecta nebo tak nějak a řekl bych, že to pozitivní účinky mělo.
Pro některé ostaní: Výdrž je něco jiného, než problémy s erekcí.
Ten kdo umí porozumět letáku , tak schválení lékaře nepotřebuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.