Dobry den, uz mesic mi pise jeden kluk, kteremu uz jsem se libila asi 2 roky zpatky, kdy jsem ho v tu dobu take odmitla. Vcera se me opet zeptal, zda bych s nim nechtela chodit... Nevim, co mu mam na to rict, aby to pochopil, ze se mi proste nelibi a nikdy s nim byt nechci... Myslela jsem, ze jsem mu to minule vysvetlila, ale asi se domniva, ze jsem na vsechno zapomnela nebo nevim... Jak mu to mam rict?
Dobrý den. Možná doufá, že jste za ty dva roky mohla změnit názor. Na slušnou otázku dejte slušnou odpověď a víc to neřešte. - Ne, chodit s tebou nechci, nejsi můj typ.
Tak chyba asi bude už jen to "už měsíc mi píše jeden kluk...". Měla jsi mu napsat, že není tvůj typ a tímto konstatováním veškerou komunikaci ukončit. Po měsíci konverzace se nedivím jeho falešným nadějím. Nicméně slušné odmítnutí by měl normální chlap bez problémů strávit.
Zarazi me proste ta otazka, proc to zkousi... myslim, ze kdyz nekoho odmitnete jednou, tak se po case nerozmyslite...jedine, ze by se ten clovek opravdu hodne zmenil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.