Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako sa nakupuje na Aliexpres a oplati sa to viac ako na Shein?

Od: jajo odpovědí: 14 změna:
Dobry den,prosim vas mohli by ste mi napisat po krokoch, ako sa nakupuje na Aliexpres a ci sa to viac oplati ako na Shein? Este som nikdy takto nic nekupovala, ale vidim, ze su tam nejake veci lacnejsie. Zatial to chapem tak ze si zalozim ucet?, vyberiem tovar,objednam, zaplatim tak, ze napisem cislo bankovej karty? Nemam sa bat, ze mi strhnu viac penazi? Dakujem za rady, ale fakt tomu nerozumiem.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wlado*
hodnocení

0x

Dobrý den, nákupy jsou jednoduché. Za cca 5 let, které tam občas nakupuji se mi nestalo, že by mi strhli více. Případně je dobré nastavit na platební kartě limit pro nákupy na internetu.

Jinak to funguje přesně jak píšete. V případě nespokojenosti se zbožím máte možost otevříti "dispute" spor, kde popíšete, co se Vám na zboží nelíbilo, dodavatel napíše své vyjádření a Aliexpress rozhodne. To funguje poměrně dobře, dostal jsem 2x výraznou slevu na zboží a jednou mi jej zaslali znovu.

martinrychovsk
navod je na youtube. Nakupuji hoodne dlouho,a o penize sem nikdy nepřišel. Nemusite mit obavy,a jako bonus treba spořitelna vrací za nakup na ali 4%cashback .Lepsi nez Wish nebo Bangood . Jen můj názor. Například čtečka čipů pro pejska i jina zvířata je na ali za hubičku .. hledejte freeshiping.

hodnocení

0x

Na AliExpress, můžete opravdu nakupovat bez obav. Tady na poradně je o tom založeno docela dost vláken. Stačí trochu pohledat a budete v obraze.

Ale Č.spořitelna podle mne nenabízí "cashback" z AliExpress. Ta funguje pouze s domácími prodejci a ještě ne se všemi. Ale samozřejmě taková možnost existuje. Já už skoro dva roky používám aplikaci "Tipli", a za tu dobu už mám z nákupů reálně zpátky na účtě 2980 korun. Velmi jednoduché a spolehlivé. Ale existují i jiné aplikace, každá má ale jiné podmínky.

Suzi, spořitelna má cashback, využívám ho.

A využíváte ho k nákupu na AliExpress? Já jsem se totiž podívala a tuto službu mají, ale pouze u vybraných obchodníků, AliExprees jsem nenašla.

Využívám,ale někdy se stane, že to prověřují a cashback nedají, někdy ano.
Já ho tam mám.
Ako sa nakupuje na Aliexpres a  oplati sa to viac ako na Shein?

Navíc já jsem klientem Č. spořitelny a používám samozřejmě interbankovnictví "George".

13.10.21 20:15
Já taky.

Tak se zkuste podívat na "Tipli", tam dostanu cashback z AliExpressu vždycky. A navíc má opravdu hodně velký výběr i z domácích inetrnetových e-shopů. Každý obchodník ovšem nabízí jinou sazbu v procentech. A mění se to. Ale rozhodně se mi to teda už hodně vyplatilo. Ale to je jen můj názor, samozřejmě, jestli Vám vyhovuje Váš systém, je to v pořádku. :)

Ok,mrknu na to
martinrychovsk
suzymon- samozřejmě když něco napíšu rád to podložím důkazem a tady je.
Ako sa nakupuje na Aliexpres a  oplati sa to viac ako na Shein? #2
Ako sa nakupuje na Aliexpres a  oplati sa to viac ako na Shein? #3
Ako sa nakupuje na Aliexpres a  oplati sa to viac ako na Shein? #4
martinrychovsk
pokaždé daji moneyback ,ale musite se prihlasit do aplikace pres george,jinak ani kulový. Usetril sem 2500kc to není málo.

Abych pravdu řekla, jelikož už dlouho používám aplikaci Tipli, a jsem s jejich servisem spokojená, tak jsem dál nehledala. Ale koukám, že ji teda Č.S. také má. Schválně se teda na jejich podmínky kouknu. Co jsem se tak kdysi dívala, tak ne všichni nabízí stejné procento. Bude asi také záležet na tom, jaké podmínky mají vyjednané s těmi obchodníky oni. Ale jak jsem se dívala na t co jste sem přeposlal, tak to bude hodně podobné. Ono by klidně šlo mít otevřený účet u několika těchto organizací a pak si vybrat, přes koho svůj nákup uskutečním. Kouknu se na to a díky za informaci. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]