Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak bych měl popřát spolužačce k svátku?

Od: spot odpovědí: 4 změna:

Zdravím, možná se to zdá jako hodně hloupá otázka, ale je tu hodně věcí které musím vzít v potaz.

Od září jsem na zdrávce a ve třídě jsme jen dva kluci (já taky :D). Zalíbila se mi tu jedna holka, se kterou bych se velmi rád spřátelil. Menší problém je, že sedí úplně vzadu a já na kraji ve předu,takže není moc místo na povídání. Pozdravíme se atd. ale nějakou větší konverzaci jsme zatím neměli. Příští týden má svátek a já si řekl že to je šance jak na ni zapůsobit. Jak říkám, pořádně se ještě neznáme tak nechci nic uspěchat. Jen chci aby jsme zatím byli přátelé. Jak bych jí měl popřát, aby to nebylo trapný,divný nebo až moc "lásky-plný"? :D

Jen chci aby viděla to že jsem aspoň trochu všímavý. Díky za rady! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Nehledejte v tom žádnou složitost. Prostě podat ruku, popřát vše nejlepší k svátku, dát pusu na tvář a usmát se na ni. Ničeho se neobávejte, každého člověka potěší když mu někdo popřeje k narozeninám nebo k svátku.

liska5
hodnocení

1x

Jé, Terezko, / Renátko/, že Ty máš dneska svátek?! Ještě, že umím číst v kalendáři...Tak všechno nejlepší!...Podám ruku... A hodně štěstí,.. hlavně dneska ve fyzice ...:-D

Myslím, že tohle stačí. Určitě budeš jedinej, tak se zapíšeš do povědomí. Otázka je, jestli už nemá srdíčko obsazené*nevi*

Prostě být milej, pozornej, vtipnej a v pohodě...Nevěšet se / takoví nepřitahujou/ a mít svoje zájmy...

spot
hodnocení

Díky za odpověď! Taky doufám že už nemá srdíčko obsazené, ale uvidíme :) Díky moc!

hodnocení

0x

Spote, říká se "Co je v domě, není pro mě". O tu dívku se vůbec nesnaž. Když tě odmítne nebo se rozejdete, budeš se s ní potkávat 4 roky a okolí se bude bavit na váš účet. A ty budeš chodit kanálama. *hej*Tohle platí nejen pro školu, ale i pro pozdější zaměstnání a také pro sousedky. Nekaz si vůbec ničím studia. Užívej si, že se dvěma chlapcům dívky věnují. ;) U nás na škole bylo 300 dívek a když jsem byla v posledním ročníku, přišli 3 kluci. Holky si jich vážili a předcházely se v péčí o ně.

Jestli té nejkrásnější chceš popřát, pak budeš muset hlídat všechny svátky a popřát všem dívkám. Takže si myslím, že stačí, když přes celou třídu zamáváš a zavoláš "Všechno nejlepší".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]