Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nahlásit policii ztrátu foťáku?

Od: fulerens* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

stalo se nám jedna věc, že momentálně děláme rekonstrukci domu, a dneska přišli k nám 2 pomocníci, po jejich odchodu, jsem pak večer zjistila, že se mi ztratil fotoaparát, který jsem bohužel nechala na stole v obýváku. Skoro jsem si jistá , že Jsou ti 2, kdo mi fotoaprarát ukradli, tyhle 2 znám už pár měsíc, párkrát k nám přišli na pomoc s rekonstrukci domu. Oni jsou takoví lidi, že pořád chodí zastavovat své věci, mobily tak asi párkrát na měsíc,...

Předtím jak u nás byli , tak vzali nám kleště a malé stavební věci, ale jsem to moc neřešila, jen jsem jim dneska řekla, že nesmí si vzít nic

Poradili byste mi , co teda mám dělat? mám nahlásit policii? Tihle 2 by podle předem domluvené , přijdou k nám ještě ve středu.

moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Co tak napřed skočit do zastavárny a poptat se, vysvětlit o co jde, a nechat v ní číslo telefonu, aby zavolali, když ti lapkové přijdou ten foťák založit. Asi nadiktují svoje nacionále, tak po založení zůstane stopa. Potom ta policie to už vyřeší... Možná, že i ty ostatní věci tam budou.

Platíte daně? Asi jo, tak šup na policii, však slouží za Vaše peníze, a oni už si zastavárnu/y ohlídají.

slonbonjohn*

*smich* Nebyl by typ na poctivého zastavárníka či bazaristu? Jestli mu foťák nechaj za pětikilo, otočí ho okamžitě se ziskem min. 100 % a na krámě se jako horký zboží moc neohřeje. Nezapomeňte, že z toho žije.;) A věřte, že vím, o čem mluvím. A policajti ...:D

doplněno 28.06.10 16:59:

Abych nezapoměl, na takový ptáčky platí jen nastražená pastička klepnout při tom přes pazoury.

sebod*

Hejkálku. Tomu nevěř, že by policajti tohle pohlídali. Paní si musí foťák najít sama*uf*. Ale na to je nejspíš už pozdě. Ten byl prodaný ještě ten den. *zed*Tvoje odpověď si nezaslouží ani jeden bod *stop*. Je bohužel špatná. Takhle jak Ty to píšeš, by to řešil Komisař Rex. Naše policie ani náhodou. *plac*

P.S.: Ale ty bodíky Ti stejně přeju ;)

hodnocení

3x

Pokud chcete fotoaparát zpět tak to nahlásit na policii a pokud víte i jména tak to bude rychlejší.

(uvěst všechny krádeže ne jen fotoaparát)

fidonet*
hodnocení

1x

Bez jakékýchkoli okolků bych to nahlásil. Jediné co by mne zdrželo, je navrácení věci. pak se vyhnete dlouhé mašinérii uředničiny. Zavolat pomocníky a oznámit jim, že vstupujete do budovy policie a mají 2 mminuty si rozmyslet, zda vám ihned věci navrátí či nikoli ...

sebod*

Nahlásit policii? A co myslíte, že se stane? Budete to VY , kdo musí dokázat, že ten foťák okradli *ee*. Ale paní, my jsme tam žádný foťák ani neviděli, viď kámo? No, jasně kámo, nic tam nebylo! *placni* A Vy , vážená tazatelko, jste v p.,.,

doplněno 28.06.10 11:11:

Sakryš, nějak rychle jsem to odklikla *zed*

Takže řešení - jak radí Ti nade mnou - zajít do zastavárny. A až teprve se foťák objeví, tak policie. Ale takový foťák prodají třeba v každé hospodě. To se těžko hledá.*uf*

Nebo, až přijdou znovu pracovat, tak tam mít ramenatýho kamaráda, který jim domluví *cert* To funguje většinou na 1OO%.

V tomto případě, kdy o foťáku nevíte, je policie opravdu k ničemu. Věřte mi. Jen to s Vámi sepíší a basta. Nedělejte si iluze, že Vám foťák budou hledat *nevi*. Musíte se postarat sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]