Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už od nepaměti trpím takovým slabým třesem, který se někdy zhoršuje a jindy jej skoro vůbec nemám. Doktor mi řekl, že to je esenciální tremor a nedá se s tím nic dělat. Dá se s tím v pohodě žít a mám i normální práci. Někdy, když jsem v práci a sedím v klidu u PC, tak několikrát denně mám takový svalový záškub (třeba najednou trhnu hlavou, nebo ramenem, rukou, nohou). Nevím, zda si toho již někdo všiml, ale je to hodně zvláštní a nedá se to ovládat a je mi to nepříjemné. Z nějakého důvodu bývám neklidný a mám tendenci se neustále protahovat a zatínat, dávat si nohu přes nohu (až do hodně vykřivené polohy) a všelijak se napínat. Bez legrace, z toho zatínání mám osvalené tělo a lidé v okolí si myslí, že jsem sportovec, přijde mi to absurdní. Asi jednou za 10-14 dní mě v náhodný den extrémně bolí hlava a hodně se třesu, nedokážu fungovat. Řekl jsem to doktorovi a ten mě poslal na magnetickou rezonanci mozku a ta ukázala, že je všechno v poŕádku. Drogy a ani alkohol, ani žádné léky neberu. Byl jsem i u psychiatra, ale ten řekl, že to je spíše neurologický problém a předepsal mi magnésium. Nevíte, kde jinde by mi s tímhle mohli pomoci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.