Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Již delší dobou trpím nespavostí nemužu usnout. Máte zkušenosti s tabletami Valemin tablety přírodní cestou nebo jiné poradit?
Dobrý den. Kapky z Kozlíku lékařského. O přírodním produktu se můžete poradit i přímo v lékárně. Jsou i různé čajové směsi. Někomu volně prodejné věci zaberou, pro jiné jsou to jen vyhozené peníze. Je zde i možnost navštívit spánkovou laboratoř. Chtělo by to najít příčinu nespavosti. Stres, změna životního stylu, věk atd.. To vše může mít na spánek vliv. Pokud Vám nezabere nic z volně prodejných léčiv, obraťte se na lékaře.
Mrkněte na rady i do zdejších diskuzí které zde na toto téma proběhly.
Zolpidem by měl být návykovej. Jsou to klasické prášky na spaní. Ty berte jen opravdu vzácně a stačí půlka. Je lepší dodržet více pravidel a brát hořčík a pít spací bylinné čaje. Výborná je počítací metoda 4,7,8. Zkušenost mám s Melatoninem, vůbec nepomohl, asi mám toho hormonu dost.
Je strašně návykovej. Manžel to dotáhl tak daleko, že mu nestačil jeden. Ale už nebylo co zkazit...
Pravidla: Chodit spát ve stejnou dobu. Večer užít hořčík. Spánek je na 1,5 hodinové fáze, tak si zpět odpočítat podle doby vstávání, kdy jít do postele. Večer už nesportovat, pokud jíst, tak lehká jídla dvě hodiny nejmíň před spaním /ne tvrdé ovoce/. Ani alkohol před spaním. Starosti, co musím udělat, si někam napsat, ať nestraší v hlavě. Nejít spát rozhádaný, ale spor smírně uzavřít. Vyvětranou místnost, ideálně hlavu na sever, žádné displeje, dobrou matraci. Knížku nebo sudoku.
Ta počítací metoda znamená: Na 4 doby nádech, na 7 dob dech zadržet a na 8 dob pomalinku vypouštět. Při opakování klesne nasycenost krve kyslíkem, což ovlivní mozková centra. Zároveń se mysl odpoutá sledováním dob..Dobrou noc!.
Valemín nejspíš podle názvu obsahuje kozlík - Valeriánu. Dobrá bylinka. Těch preparátů je hrozně moc. To si nechám poradit v lékárně. Je ale dobré vědět, jestli nemám vysoký tlak, zda mám v pořádku štítnou žlázu, jestli za tím není přetížené trávení /játra/ nebo močové cesty, ztížené dýchání /ucpaný nos/, a další a další
po dlouhe dobe sem si dal pred spanim pulku strouzku cesneku no a ten spanek byl LU XU SNÍ tak dobre jsem se uz dlouho nevyspal.. tim myslim ranní pocit regenerace a pohody, uvolněnosti, energie. Netusim cim to je ale mam po nem proste lepší spaní.
Že Vás nikdo neotravuje, ani úpíři, ani hmyz ...a nosní průduchy jsou protažené .
Něco bude i autosugesce, jakože víra v moc česneku.
Na usnutí si někdy vezmu Baldriánské kapky, jsou vyrobeny právě z toho kozlíku lékařského. Fakt to pomáhá.
Dnes jsem byla v lékárně a u té příležitosti jsem se zeptala, co by mi dali na usnutí přírodního, aby to fungovalo. Magistra mi navrhla kapsle Antistres, Naturvita. Koukla jsem na účinné složky: Kozlík lékařský /nejvíc/, Vitánie snodárná /krásný název/, Rozchodnice růžová. Na usnutí doporučují 2 kapsle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.