Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouze pro onkologické pacienty, markery?

Od: aja1946® odpovědí: 13 změna:
Čistě náhodou, nezhorsily se někomu po očkování markery? Cítím se výborně a výsledky na dnešní kontrole mě dost překvapily, zhoršení jsem opravdu nečekala.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V otazke priamo podsuvate moznu suvislost s ockovanim. Rovnako sa mozeme pytat "zhorsili na niekomu markery po ceste autobusom / vylete do Prahy / vypiti flase moravskej slivovice"?

hodnocení

0x

Záleží na tom, co lékaři v krvi hledají, co by markery mohly označovat. Vůbec nemusí jít o onkologický problém. odkaz

pb®
hodnocení

0x
Rakovina je v podstatě autoimunitní onemocnění. Záleží na tom, jestli se vlastní buňky v těle zblázní a začnou růst jinak. Očkovací látka obsahuje i látku, která imunitní systém "nakopne" a řekne mu hej, teď jsme ti sem stříkli patogen, tak se snaž a koukej vyrábět protilátky. Ovšem pokud imunitní systém nepracuje standardně a má tendenci napadat svoje vlastní buňky, může být očkování spouštěčem. Proto se některým lidem po čkování zhorší jejich autoimunitní onemocnění. Jestli by nakonec ta kovidová rýma a kašel nebylo lepší, než návrat rakoviny, co?
hodnocení

Tak toto je zajimav nazor.

kovidová rýma a kašel - pacienta na plucnej ventilacii ste videli?

minsk

Plicní ventilace spíše škodí. Většina pacientů na plicní ventilaci umírá.

Je otázkou, jestli opravdu lidé na ventilátorech dostávají opravdu tu správnou pomoc.

novinky.cz/...

zaseja

minsku, nebude to spíš tím, že na ty ventilátory se dostávají pacienti, kteří už většinou nemají moc šancí na přežití?

Tomu vravim logika : po tazkej dopravnej nehode ludi odvezu do nemicnice, kde ich vela umrie. Zaver : nemocnica skodi

pb®

peter, jakou mám šanci, že přežiju neléčený covid? Víc jak 90% lidí vyléčilo covid samo doma bez JAKÉKOLIV pomoci lékařů. Přijde vám tedy covid větší riziko, než onkologické onemocnění? Mně ne. Všechna neléčená rakovina končí smrtí, kdežto většina neléčeného covidu končí uzdravením. Přijde mi tedy jako mnohem větší riziko nechat znovu vzplanout rakovinu, než dostat covid, který velmi pravděpodobně překonám ve zdraví.

minsk
hodnocení

0x

Který marker nebo markery máte zvýšené?

Znáte zkratku?

Souhlasí zvýšený marker s Vaším nádorovým onemocněním?

hodnocení

Nejvic lymfocyty
minsk

A není to tedy dobře? Protože po očkování Vám lymfocity zesílily a reagují na očko.

Zde hodnoty u dospělých pacientů:

Druh bílé krvinkyAbsolutní počet (x 109/l)Střední hodnota (x 109/l)Procentuální zastoupeníLymfocyty1,4 – 3,62,520–40 %Monocyty0,2 – 0,70,52–8 %Neutrofily1,5 – 6,54,550–70 %Eozinofily0,05 – 0,40,21–4 %Bazofily0,02 – 0,10,070–1 %

Lymfocyty nie su onkomarker, pod tym sa rozumeju hladiny nejakych chemickych latok.

Tie mozete mat zvysene z miliona dovodov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]