Při prohlídce pracovních inzerátů mě už po několikáté zaujalo sdělení Baumaxu, že pokladním nabízí až 43tis, skladníkům až 55tis. Nejde o překlep, inzeráty s prací sleduji průběžně asi rok a půl a objevuje se to stále dokola. Myslím si, že je to mzda nesmyslná, čekal bych že mají tak 24-28tis. Jestli ty peníze lidé mají tak ok, přeji jim to, v obchodě je to pěkná fuška. Jen se mi to moc nezdá. Tak by mě jen zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenost co řeknou na pohovoru a jak to je ve skutečnosti? Nebo se pletu a Baumax je fakt zlatý důl? baumax.cz/...
Za slůvkem až se určitě ukrývá spousta podmínek které než splníte budete dřív v důchodu.Na pohovoru se ptejte na nástupní plat a možnosti postupu.
satur
Díky, já tam nechci nastoupit, jen mě to zaujalo. Vím že se říká že nejlíp platí Lidl a proto mě tyhle částky překvapily. Proto si myslím že jsou spíš nesmyslné a jen mě zajímalo, jak to je doopravdy
Nevíte jak to chodí? Dostanete "až" tolik a tolik nebo "až" se osvědčíte. Mohou klidně napsat že dostanete až třeba 100 tis./měs., protože takové slovíčkaření je jen lákadlo a právně je v podstatě nevymahatelné... To máte jako se slevami tam je zase kouzelné slůvko "již od" čili zase směrem nahoru mají neomezené možnosti... a v reálu zjistíte že dané zboží které je "již od" je to to nejhorší co nikdo nechce a za ta ostatní " žádané" je podstatně více, ale už jste v obchodě takže pravděpodobně něco koupíte Jak je snadné dělat z lidí blbce a stále jim někdo naletí...
satur
Já jsem právě přesvědčen že jim takové peníze nedají, právě mě jen zajímalo, co slibují v praxi... Je totiž trochu zvláštní že pokladní až 43 a zástupce vedoucího 35 Zajímala mě reálná zkušenost z pohovoru nebo praxe
janm*
P.S.Od druhého měsíce mzdové ohodnocení až 43.800 Kč (dle zkušeností, praxe, výsledků)Dle zkušenosti, praxe výsledků, atd.. čili podmínky., a ty jistě nesplníte. (nemáte-li splnit nesplníte) U nás ve firmě je to podobné, když se někdo ozve že chce vyšší plat, řeknou mu dobrá a nastaví mu takové požadavky o kterých vědí že je dotyčný nesplní a je vyřešeno, dobré ne?
To "až" znamená "maximálně" a hrubýho, tj. dosáhne na to nejlepší pracovník který se dlouhodobě osvědčil, táhne celek obchod a hákuje přesčasy co se do něj vejde
Prostě je to jen informace o maximálním možném platu na jaký se tam dá dostat. Rozhodně to neznamená že to tam hned dostaneš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.