Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy PCR pro ORL

Od: macvac odpovědí: 3 změna:

Chci jít na vyšetření na ORL.Při předběžném telefonátu mi řekli,že musím jít před návštěvou ORL

na PCR test i když jsem řádně očkován.Nakonec jsem to "ukecal"na antigení,což je pro mně jednoduší.

Přesto se ptám je to přípustné? To by za chvíly mohli požadovat např. kompletní předoperáční vyšetření.

Za hrubky se omlouvám.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Změňte lékaře, myslím, že je to mimo mísu. Nebo ať si lékař testuje AG testy pžímo v ordinaci.

hodnocení

0x

? Chodím pravidelně na různá vyšetření např. příští týden na gastro-"hadice"do žaludku, pako týden později na kolonoskopii,předtím na DIA a hematologii a NIKDE po mně nic takového nechtějí.Jediný nefrolog se ale až po vykonaném vyšetření ptal na očkování!

hodnocení

0x
To považuji od nich skoro za drzost. Během pandemie jsem byla na Orl už 2x.Fakt si najdete jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]