Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní prostředí?

Od: jag odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer,
Chtěl bych se zeptat jak řešíte někoho kdo jen pořád mluví, že se ani v práci nemůžete soustředit?
Pořád se řeší osobní věci avšak pracovní jen před šéfem a důležite?
I když mu řekněte, že teď opravdu ne...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Pokud Vám něco vadí a ruší Vás to při práci, nebojte se ozvat. Slušně dotyčnému řekněte, že se nemůžete soustředit na práci, ať je zticha. Třeba několikrát za den ho usměrnit – buď zticha a neruš pořád! To jste jediný komu toto vadí? Ostatním ne?

doplněno 06.10.21 12:28:

Škoda, že se nedovedou ozvat i ostatní. Ale zkuste razantněji - mě drby nezajímají a Tvoje řeči také ne!

jag
hodnocení

Spíš to už nikdo neřeší. Zajímá se více o dění ve firmě jako lidí než o práci.

kami123
hodnocení

1x

Vždycky mi pomohlo: " Já na ty tvý kecy nemám fakt náladu! "

jag
hodnocení

To vyzkouším.

72mona
hodnocení

1x
Já někdy mívám až fyzické problémy z toho, že někdo moc mluví. Začne se mi tak zvláštně deformovat zvuk. Jako když zíváte. V ten moment vím, že toho druhého musím nějak umlčet:-D Někdo opravdu moc mluví, většinou nepodstatné věci, které lze oželet. Takže je namístě se ozvat. Mě většinou už znají, takže když "hodím" ten pohled, a naznačím gestem pšt, je na chvíli klid. Doporučuji. M.

liska5
hodnocení

1x

Nevím, jaké je to pracoviště, ale já jednou požádala vedení, jestli by mi dali k dispozici nějaký kumbál, že v tomhle se nemohu soustředit a podařilo se. Sama jsem si vybudovala zázemí, kde byl klid, z bývylého skladu CO. Bylo tam sice chladněji a z vymožeností jen elektřina a okno. Voda ne. Zato tam nebyla ta vřava velkého kabinetu.

hodnocení

1x

Někdy opravdu rušivé mluvení vydává nějaké vibrace až mi z toho brní v hlavě :)

Osobně mi pomáhá, když někdo mluví a mluví mu po nějaké době jeho

proslovu říci: "Promiň co jsi říkal, neposlouchám tě"

hodnocení

1x

Pořídila jsem si v sebeobraně sluchátka - dotyčná se urazila, přestala se mnou mluvit a byl klid.

rafm
hodnocení

0x

Tak to mám za sebou dvakrát, dvě hovorné dámy, které s odpuštěním nezavřely 8 hodin zobák, řešíce nahlas svá partnerství, manželství, vlastně nevím co, bylo to o ničem, ale příšerné. Zastavit nešly, prý to souvisí se špatným partnerským soužitím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]