Nejste přihlášen/a.
Obecní či městský úřad jsou vázány mlčenlivostí. Měli jsme starou vzdálenou příbuznou, žila asi 50 km od nás. Nějak se to nepohodlo s manželovými rodiči a přestali jsme komunikovat. A roky utíkaly. Asi před 2 roky jsme jeli do toho městečka, kde žila, kvůli opravě počítače. A já si na tetu vzpomněla. Zašla jsem na městský úřad. Adresu jsem sice znala, ale zajímalo mě jen, zda paní je dosud naživu. Abych neudělala nějaký přešlap, pokud bych se s ní chtěla setkat. Úřednice na matrice neřekla nic. Prý nesmějí. A přitom stačilo jenom ANO či NE. Až když jsme zajeli na tetinu adresu, teprve sousedé nám řekli, že paní už delší dobu nežije.
Ovšem peníze zvládnou všechno. Když si zaplatíte kolek ve výši 500 Kč na matrice a vznesete požadavek, dokáží prý vyhledat a sdělit adresu hledaného.
Pokud to bylo velké přátelství, je zvláštní, že kamarád se nepokouší o totéž a nemá snahu Vás vyhledat. A píšete, že na maily moc neodepisuje. On Vám zřejmě chybí, ale Vy jemu už asi tolik ne. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.