Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máte tady někdo zkušenost s nakupováním na shein? Objednala jsem si 19.9. Předpokládaný termín doručení mi psali, že je 1.10.-4.10. S víkendem jsem samozřejmě nepočítala a chápu, že to může trvat delší dobu, ale zaráží mě, že poslední zprávu o stavu objednávky mám z 24.9.-,,Netherlands arrived at local courier facility" a nějak nevím, jak to mám chápat, jestli je to jako už v česku nebo jestli ještě v tom Holandsku.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
frankova
0x
Zdravím, objevilo se mi tam to samé, hledala jsem na internetu a našla jsem Váš starý dotaz, tak jsem se chtěla zeptat jestli balík došel, popřípadě kdy?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
m123®
Já začala nakupovat docela pravidelně. Vždy mi napíšou, že do 3 týdnů balík dojde. Většinou to, ale netrvá víc než 14 dní.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Shein
- Shein obchod
- Objednávka na shein
- Vracení zboží na e-shop Shein
- Problém s nakupováním z eshopu SHEIN
- E-shop Shein
- Přeprava zboží - shein.com- zkušenosti
- Shein zásilka
- Mám problém s objednávkou na Shein
- Shein doručení
- Jaké máte zkušenosti se shein?
- Štítek pro vrácení zboží na SHEIN
- Shein doručuje domů nebo jen do boxu?
- Výměna balíčků z shein
- Zaful nebo Shein?
- Shein - storno objednávky, nevyzvednutí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]