Neni potřeba, stačí dokázat nákup, mám pocit že Alza má stahování faktury přes jejich odkaz, ať si jí vytiskne kdo potřebuje a když odkz už nefunguje, pošlou jí na vyžádání mailem, ale neměla by být potřeba.
Zrovna dneska jsem v Alze reklamoval zboží. Problém je v tom, že reklamace vyřizujete na jejich počítači samoobslužně. Široko-daleko nebyl žádný pracovník, který by poradil. Ale není těžké to zvládnout. Jako první ale musíte zadat číslo účtenky, bez toho se to s Vámi nebaví.
(Tedy případ z Prahy - Holešovic, někde jinde to může být jinak).
doplněno 04.10.21 18:55:
Takže doplním - fakturu mít nemusíte, musíte ale znátčíslo objednávky. To je to tlusté na horním okraji účtenky, kterou jste dostal při dodání zboží.
mikihanz, máte pravdu. Neuvědomila jsem si to. Potřebovala jsem vytisknout fotky a flešku mi odmítli, ať to pošlu mailem, že si flešku, s kdovíčím, nerisknou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.