Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebuji poradit.Je mi 32 a myslím si o sobě,že jsem asexuál.Jedna holka,by o mně měla zájem a já nevím,jestli jí to,že jsem asexuál jí říct, a díky tomu nemám skoro žádné zkušenosti,aby ji to hned neodradilo.
Zdravím. Myslíte si to o sobě...Ale skutečnost může být nakonec jiná..Otázka je, jestli Vy máte zájem o ni. Pokud ne, tak sám sebe jen utvrdíte v tom, že to co si o sobě myslíte, je pravda. Pokud ano, dejte tomu šanci a uvidíte jestli budete mít důvod říkat jí o sobě to, co si nyní jen sám myslíte. Stojíte o vztah nebo Vám vše vyhovuje tak jak to je?
Víte to jistě, že jste asexuál? Stejně jako si heterosexuál může časem uvědomit, že se s jeho sexualitou něco děje, že by mohl mít vztah se stejným pohlavím, tak to u vás může být taky tak. Pokud ale si jste naprosto jistý, bylo by vhodné ji na to upozornit, abyste jí tím zbytečně neublížil.
Myslím si,že jste vůbec nepochopil co vám tím chtěla lenulakr říci. Víte 100%, že jste asexuál nebo jste jen dlouho neměl sex a zjistil jste, že vám nechybí? Možná, že až vám ta dotyčná strčí ruku do kalhot, tak zjistíte, že na sex jste.
Mám kamaráda, je mu hodně přes padesát. Do svých 28 let měl jen ženy. Jednoho dne potkal spolužáka z bývalé školy a šli spolu na diskotéku. Na té diskotéce zjistil, že je to klub pro homosexuály.Až po této zkušenosti, kdy o něj měli muži zájem zjistil, že to co si o něm jeho kamarád myslel už na střední jemu došlo až v tomto věku. Už 25 let žije s mužem a je spokojenej.
Na rande být vámi jdu, ale hned napoprvé bych to nevybalila. Uvidíte jak to bude pokračovat a informaci můžete sdělit později.
Chtěl bych upozornit, že v dotazu sám píše "myslím", čímž připouští, že nemá jisto.
Když řeší vztah se ženou a snaží se být objektivní , tak mu myslím homosexualita nehrozí.
Člověk může být třeba i "přinucen" být asexuálem kvůli menší poruše erekce či nižšímu sebevědomí a strachu ze selhání.
Tu první věc by chtělo řešit s doktorem, ty další se poddají praxí a zkušeným vedením. Nutno ale podle mne partnerku předem se svými obavami obeznámit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.