Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rockové rádio

Od: jayk odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, zrušili nám na Moravě rádio Rock Max které tu bylo mnoho let a prostě teď hledám náhradu ale zatím se mi to nedaří.
Dal jsem šanci tomu novýmu Rock Rádiu a po té čecháčské mluvě jsem to vypl. Rock Max měl typické krásné riffovské znělky.
Sky Rock vypadá zatím dobře ale dobře je za 3.
Neslyšel jsem tam Metallicu, Anthrax a ani Ozzyho.
Jaké rádio doporučíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
"po té čecháčské mluvě jsem to vypl" O osobě , ktera takto mluví o lidech z jiných koutů republiky neříkám jinak než, že je blbeček. A věř , že si to mohu dovolit, protože jsem už dost takových potkal za 40 let co jsem odešl za prací z Hané do Jižních Čech!jedině Rockovýrádio a nebo což ale není vyloženě radio s rockem - Oldies rádio (po síti!)

nov
hodnocení

4x

Radio Beat.

hodnocení

4x
Beat hraje spíš klasiku. Rock Radio má dobrý jingle ale muziku spíš modernější až do popíku. Na Beat to nemá. Jestli u vás je Radio Čas rock nebožtíka Radima Přízka tak ho zkus. Podle mě ale stejně skončíš hledání na Beatu. Pokaždé když koupím auto, nalepím samolepku Beat, naladím Beat na první předvolbu a ostatní předvolby zůstanou prázdný protože než skončí auto na vrakáči, rádio žádnou jinou stanici nepozná. To samý v práci.

Souhlas! Na netu a zatím ani na DAB+bu navíc Beat nedává nablblé reklamní bloky! Je to vykoupeno na DAB+ docela plechovým zvukem, se mi zdá. 96 kbit/s je málo. Na druhé předvolbě mám ČRO3 Vltava, kde mají jen 72 kbit/s, což je teprve slabota!

hodnocení

4x

Žádné. Co kdyby tam nedej bože někdo začal mluvit česky.

hodnocení

2x

Otevři si Radio Garden , měj trpělivost, cviličku mu to trvá, než se načte. Najdi si co se ti líbí, na celém světě nejvíce a ulož si to na lištu.

maxcavalera
hodnocení

1x

Ta sračka se nedá poslouchat. RockMax navždy! náhrada je jakž tak čas rock.. ale nikdy to nebude ono... Moderátoři byli úžasný jako jedni z nás. Taková velká rodina...a bez takové party nebude nikdy fungovat žádný rádio...

Někdo nemůže poslouchat sračky na Rock Rádiu, někdo zase nemůže poslouchat sračky na RockMax!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]