Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zrušili nám na Moravě rádio Rock Max které tu bylo mnoho let a prostě teď hledám náhradu ale zatím se mi to nedaří.
Dal jsem šanci tomu novýmu Rock Rádiu a po té čecháčské mluvě jsem to vypl. Rock Max měl typické krásné riffovské znělky.
Sky Rock vypadá zatím dobře ale dobře je za 3.
Neslyšel jsem tam Metallicu, Anthrax a ani Ozzyho.
Jaké rádio doporučíte?
Dal jsem šanci tomu novýmu Rock Rádiu a po té čecháčské mluvě jsem to vypl. Rock Max měl typické krásné riffovské znělky.
Sky Rock vypadá zatím dobře ale dobře je za 3.
Neslyšel jsem tam Metallicu, Anthrax a ani Ozzyho.
Jaké rádio doporučíte?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
7x
4x
2x
Otevři si Radio Garden , měj trpělivost, cviličku mu to trvá, než se načte. Najdi si co se ti líbí, na celém světě nejvíce a ulož si to na lištu.
maxcavalera
1x
Ta sračka se nedá poslouchat. RockMax navždy! náhrada je jakž tak čas rock.. ale nikdy to nebude ono... Moderátoři byli úžasný jako jedni z nás. Taková velká rodina...a bez takové party nebude nikdy fungovat žádný rádio...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]