Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy kolektiv

Od: terezie555 odpovědí: 1 změna:

Zdraviim, jsem v 9 tride ZS, a hrozne rada bych hrala nejaky sport. Sama cvicit doma me nebavi a jezdit na kole sama taky ne. A v nasem meste je volejbalovy klub, do ktereho bych rada zacla chodit. Jsem silne optimisticky clovek, ale ja se proste bojim toho kolektivu. A navic pak budou projmacky a musela bych se hodne ucit a nevim, jestli bych trenink 2 krat tydne stihala. Ale potrebuju nejaky sport protoze se doma nudim, a chybi mi ten pohyb. Tak nevim, proste bojim se ze se ztrapnim ze to moc hrat neumim a ze se budou smat nebo tak... jak to mam zvladnout nebo? Nejake rady? Prosiim?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S volejbalistkami bych se domluvila na nějakých dvou trénincích. Tam by se mělo poznat, jaké máš předpoklady a jestli budeš pro oddíl přínosem. Případného odmítnutí bych se tak nebála, komu nejde "pinkání" a třeba nemá vlohy pro kolektivní sport, může být dobrý v úplně jiném sportu. Dva tréninky týdně by neměly ohrozit přípravu na zkoušky.

To u vás máte opravdu jen ty volejbalisty? Žádné jiné cvičení typu třeba aerobik, kde v plné tělocvičně cvičí každý za sebe a nemusí se nikomu zpovídat a omlouvat, když občas vynechá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]