Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam slova kikina

Od: tomikk odpovědí: 10 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký význam má slovo kikina?
Koukal jsem se na internetu jsem nic nenašel.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

3x

Tak neumíte hledat... *smich*

kikina

1. přítelkyně, partnerka

Příklad: "A kikinu neber!”

2. homosexuál, příp. zženštilý muž

Příklad: "David vypadá od pohledu jako kikina.”

3. modřina

Příklad: "Kristián dostal docela silnou ránu a má pod okem solidní kikinu.”

4. posměšná přezdívka Václava Klause

Příklad: "Kikina s kámoši se potkali na Hradě.”

zdroj: cestina20.cz/...

hodnocení

2x

Můj nejstarší brácha si jako kluk kupoval komiks Punťa. Rýmované příběhy, na pokračování. Punťa měl ženu Kiki. Bylo to strašně krásné, pak si to v dospělosti nechal svázat do knihy.

lidovky.cz/...

My jsme měli pejska Kikinku.

tabletka*
hodnocení

1x

Kikina je Klaus.

*smich* Chodí pěkně oblečenej, vždycky v kravatě. Hýždě mu obepínaj vždy nový gatě. Hajo hajo prezident je ...

hodnocení

0x

Znám několik Kristýn, které si takhle říkaly.

72mona
Jo, mám kolegyni Kristýnu, které říkají Kiki. Já odmítám, protože si hned vzpomenu na syrského křečka, co měla moje spolužačka na základce. To byla taky Kikina. No, když o tom tak přemýšlím, nějaká podoba tam bude*co*. M.

hodnocení

0x

Znám Kristýnu, které říkají Kikina. Znala jsem paní Margitu, které říkali Kikina. Jinak znám několik čubiček - Kikin. Pro lidi se mi to jméno nezdá nijak pěkné, pro ty čubiny, budiž. Jaga.

Naše feňula je Kikina, ale to jméno jí dal předchozí majitel, který se jí po třech letech chtěl zbavit. Vzali jsme si ji a na jméno jsme si zvykli, nechtěli jsme jí přidávat do kebulky další zmatky (Kika, Kikča, Kikuš...) Milujeme ji. Pro jednoho odpad, pro druhého poklad. Pro nás láska už 6. rok.

Krásné vyznání. *srdce**palec*

inspa*
hodnocení

0x

Kikina se jmenoval pejsek Karla Arazíma v seriálu Četnické humoresky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]