Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Albert

Od: domisa odpovědí: 10 změna:
Zdravím ,dělám v Albertu ,když někdo nechce nebo nemá spíš aplikaci zeptám se zda si mohu nspipnout já ,lidem to nevadí a tak si pipnu aplikaci a mám tak body a slevy..jde to nějak.zjistit že si to nspipavam? Aby nebyl problém?.myslím když lidi s tím souhlasí že by neměl ne? Aby mě třeba nevyhodili ,děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Taky dělám v Albertu a radím vám toho nechat. Bere se to jako krádež :( .

dejzi
hodnocení

A jak se na to dá přijít jedině kdyby mě někdo viděl? Díky

V APLSu to vyskakuje jako podezřelá transakce.

albertak
hodnocení

1x
Ahoj,
Pracujem v Alberte - Centrála. Ak vám na to ešte neprišli, je to iba otázkou času. Za každú účtenku máte /100 Kč pripísaný na ďalší nákup, tieto kredity sa dá využívať neobmedzene. Je to čistá krádež, a na vašom mieste by som sa dosť hanbil.

futra
hodnocení

0x

Nejste jediná kdo to dělá.Mě takhle pípala svoji kartičku jedna pokladní v Penny a také v Tetě.Jestli se to smí či ne nevím.

hodnocení

0x

Jestli je to legální nevím, ale zjistit to podle mě lze jednoduše. Asi nebudete dělat pravidelně během dne v jedné prodejně třeba 20 velkých nákupů :)

dejzi
hodnocení

A jak se to zjistí? Díky

hodnocení

0x

Vidět vás při tom nemusí. Napípaná data se ukládají centrálně. Při další analýze se z nich zjišťuje celková hodnota nákupů dle jednotlivých karet, kvůli poskytnutí bonusu. Předpokládám, že karta je na jméno, takže vás při vyšších "nákupech" odhalí snadno kdokoliv kdo s těmi daty pracuje.

denizzn
hodnocení

Jméno lze ale změnit že? Nebo jména snad nekontrolují kdo jak nakupuje

Musela byste mít komplet novu appku, aby vás nedohledali, ale i tak budou na vaši pokladně podezřelý transkace, takže budete v hledáčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]