Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít nebo nejít?

Od: helin odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, dnes mě jeden kluk, kterému se pravděpodobně líbím pozval do kavárny. Znám ho už pár měsíců a občas se bavíme, ale nelíbí se mi. Nechci ho nějak zklamat, nevím, jak ho odmítnout a zda mám do té kavárny jít. Co myslíte vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jako kluk nemám rád zbytečný naděje, takže bych byl rád, kdybys mě odmítla rovnou.

helin
hodnocení

Děkuji za názor, ještě počkám, co napíšou ostatní a uvidím

hodnocení

1x

Dobrý den. Záleží na tom jestli se Vám chce chodit do kavárny s někým kdo se Vám nelíbí, s kým nechcete vztah, ale jako kamarád by Vám nevadil. Ono i kamarádství je fajn a proč si nezajít na kafe a popovídat si? Na tom není nic špatného, ale měla byste mu to říci na rovinu. Třeba – díky za pozvání, na kafe můžeme zajít, můžeme být i kamarádi, ale nic víc si od toho neslibuj. Anebo mu poděkovat za pozvání a kavárnu odmítnout. Díky za pozvání, ale nezlob se, sejít se s Tebou nechci. Záleží jak se rozhodnete Vy, názory mohou být různé..

hodnocení

1x

Nezadany pubertak nema zaujem o kamaratstvo s dievcatom. Jeho zaujem ako zdraveho mladeho muza je zaujem sexualny (pozor, nepliest si vylucne so sexom). Pozvanie na kavu v nasej zemepisnej sirke slusna forma naznacenia zaujmu. Je preto ferove odmietnut ho hned na uvod, ak sa zene nepaci.

Kamaratit sa moze mat zaujem 75 rocny penzista impotentny po operacii prostaty.

hodnocení

0x

Ostatní...tady :-D
Tím, že s ním půjdeš do kavárny se ničím nezavazuješ.
Pokud on třeba vznese návrh, že se mu moc líbíš a chtěl by s tebou chodit, tak mu odpověz, že tě to mrzí, ale není tvůj typ.
Což takhle být kamarády?

liska5
hodnocení

0x

Nejít. A říct, že jsi jinde zamilovaná, a že si to nechceš pokazit..

Do srdce Ti nikdo nevidí, možná jsi platonicky...:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]