Dobrý den, chci jet RegioJetem a rozhoduji se mezi jízdenkou Standart a Relax. Nechápu, však moc rozdíl mezi těmito třídami. Přijde mi, že ve třídě Relax jsou služby stejné jako Standart, jen je tam polohovatelné křeslo... Nebo se mýlím? Předem děkuji z odpovědi.
Vyzkoušejte postupně obě; cestuji v Relax, pokud někde jedu. Ze začátku fungování Regiojetu ani Standart nebyl... Standart - kupé, Relax -otevřený prostor regiojet.cz/... doplněno 30.09.21 12:54: Jen doplním, ze začátku bylo i kupé vedeno jako Relax. Takže otevřený prostor i kupé...to "byl"kdysi Relax, teď jsou to dvě možnosti, dva názvy
Na to mohu docela správně odpovědět. Za standart se dá považovat dokonce i ten vágón plný lidí (Vagoón s obrazovkami). Jinak Relaxem jsem již jel a nepřijde mi to nějak extra výhodné oproti standartu. Nejčastějsi jezdím u obrzovek. Je to stejná cena jako v kupéčku. Když už něco lepšího tak ještě vyšší třídu, pak už se to liší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.